Incendii devastatoare au distrus o casă și o anexă. Pompierii s-au luptat...

Incendii devastatoare au distrus o casă și o anexă. Pompierii s-au luptat ore întregi cu focul

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii s-au luptat, azi noapte, cu flăcările ore întregi din cauza a două incendii violente care au distrus o casă și o anexă. Detașamentul de Pompieri Sebeș, a intervenit cu două  autospeciale de stingere si o autospeciala SMURD in localitatea arădeană Chisindia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.


Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul era unul generalizat. Flăcările au fost observate târziu după ce au cuprins materialele combustibile aflate în podul casei. Exista riscul ca incendiul să se extindă și la alte case din apropiere. După aproximativ trei ore de intervenție, incendiul a fost stins.  Cauza probabilă a incendiului „jar sau scântei” provenite de la un „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni”.

Un alt incendiu unde au intervenit pompierii a fost cel izbucnit la o anexă din municipiul Arad. Incendiul se manifesta violent, generalizat si cu posibilitatea de propagare la alte trei imobile învecinate. Intervenția a durat aproximativ două ore, fiind stins fără a se extinde la alte construcții. Cauza probabilă „scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defectiuni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.