Înțelegere între Robu și primarii liberali din Timiș. Fiul scandalagiu al fostului...

Înțelegere între Robu și primarii liberali din Timiș. Fiul scandalagiu al fostului primar din Deta, fost pușcăriaș, printre candidații pentru consiliul județean

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu și primarii liberali din județul Timiș au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește desemnarea candidaților care se vor afla pe lista pentru funcția de consilieri județeni. Astfel, în ședința Biroului Politic Județean al PNL Timiș, care a avut loc joi, s-a decis ca jumătate dintre candidați să fie nominalizați de către primari, iar restul de BPJ.

„Avem o înțelegere, eu cu colegii primari, și i-am rugat pe colegii de Birou Politic Județean să împărtășească această înțelegere. Înțelegerea a fost ca pozițiile pare, de la doi până la 20, dar sigur, se poate merge și mai departe, noi așa am discutat atunci, vor fi ocupate pe listă de persoane desemnate de colegii primari, în urma asocierii lor pe zone și cei ce vor ocupa aceste poziții vor fi desemnați ca reprezentanți ai zonelor respective. Zonele vor cuprinde și unități administrativ-teritoriale fără primari PNL, în jurul celor în care avem primari PNL. Dar, la ora actuală, primarii în funcție s-au asociat câte trei până la cinci, avem și o asociere de șase. Nu este încă definitivă lista, pentru că mai trebuie să facem mici ajustări. În orice caz, colegii primari își desemnează ca reprezentant al zonei unităților lor administrativ-teritoriale pe acei colegi pe care îi consideră cei mai potriviți și noi îi vom agrea în BPJ, pentru că aici se va da un vot. Sigur, erau unii pe care nu i-am fi agreat niciodată, pentru că trebuie, totuși, să arăți loialitate față de partid, să muncești pentru partid, dar ceea ce ne-a parvenit ca propuneri din partea colegilor primari nu cuprinde vreun nume pe care eu să nu-l pot agrea.


Și îi vom desemna, eu împreună cu colegii din BPJ, pe ocupanții locurilor impare”, a explicat Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș a susținut că nu știe exact care sunt numele aflate pe cele două liste, dar că nu sunt modificări față de numele făcute publice în urmă cu o săptămână. Potrivit surselor noastre, printre candidații propuși de primarii PNL din Timiș se află Călin Roman, fiul primarului din Deta, Petru Roman. Călin Roman este fost pușcăriaș și a devenit celebru după scandalurile monstru din Deta în care a fost implicat alături de fratele său mai mare, Bogdan. De asemenea, pe listă s-ar mai afla și Sorin Cociobea, proaspăt întors în PNL. Acesta a făcut parte, inițial, din PDL, a trecut la PSD, PMP și apoi ALDE. Totodată, primarii liberali i-au mai propus pentru CJ Timiș și pe Cosmin Buboi, candidatul PNL la Primăria Săcălaz, care a luat BAC-ul la vârsta de 36 de ani, Nicolae Bitea, directorul STPT, și Lucian Blaga.

Iată care sunt persoanele propuse de PNL pentru funcția de consilieri județeni: Adrian Aldea, Mihai Agache, Alin Nica, Mihai Cornel Anghel, Raluca Gordana Barb, Nicolae Bitea, Lucian Blaga, Ciprian Bogdan, Gabriela Anca Botezatu, Cosmin Buboi, Constantin Buzatu, Mihaela Călescu, Constanța Căldăraru, Claudiu-Martin Chira, Sorina Ciurlea, Vasile Ciuruș, Liviu Cocean, Viorel Coifan, Adrian Colhon, Adriana Corbeanu, Cosmin Costa, Andrei Cotețiu, Gabriel Cruciat, Ioan Delvai, Viorel Octavian Doț, Bogdan Ghelbere, Vinu Giumanca, Marius Hiticaș, Cătălin Iapă, Flaviu Nelu Iepan, Radu Lambrino, Sorin Margău, Remus Ioan Paveloni, Marin Popescu, Gigel Prisecaru, Dumitru Prohap, Constantin Alexandru Proteasa, Patriciu Mălin Rușeț, Elena Samoilă, Dan Sarmeș, Cosmin Gabriel Tabără, Ciprian Trocan, Vasile Teodor Vesa și Călin Roman.

4 COMENTARII

 1. PNL partidul caselor atribuite de la stat, și mai înțeleg că lumea interlopă este prezentă și prin vechi pușcăriași și actuali urmăriți penal pt…….,,,,,,,, și eu vreau mai multe case………….,,,,,,,, cutuma caselor se va extinde de la primari și președinte la toți????????
  Cetățeni dacă vreți ca în următorii anii să rămânem cu proprietățile date, luate atunci votați PNL, partidul…..
  .,,,,,,, casa mea…….,,,,,,,?????????

 2. La Famiglia liberală… Găștile mafiote specializate în raptul public. Au cumpărat tot ce se apropia de ei: polițiști, procurori, judecători, chiar și presă.
  Nimeni nu ai mai deranjează, nu vezi o anchetă cu imagini de la viloaiele lor și rudelor apropiate, casele copiilor și zecile.de.terenuri furate prin combinații ilegale din domeniul public, trecute pe numele rudelor, la fel cum a făcut Becali.
  De aceea arata comunele noastre ca-n evul mediu comparat cu vecinii Ungari. De aceea se pleacă masiv din țară, că oamenii s-au săturat de acest stat ultracorupt. Țara hoților !

 3. Ai n ai carte, ai n ai bac, atunci hai în PNL!!!!!
  Asta vor să transmită pușcăriașii la alții viitori pușcăriași sau la cei care acum se eliberează?????
  Domnule primar Robu Nicolae ne spuneți și nouă de unde au copii matale milioane de euro pt a construi vile și cartiere????

  Vine campania și ar trebui ca noi cetățeni plătitori de taxe și impozite de unde aveți ca familie milioane de euro????

  Dacă nu este adevărat de ce nu ziceți nimic sau măcar să ripostati la cei care vă întreabă????

  Este adevărat că ați semnat acte cu bună știință care conțineau chestiuni ilegale??????

  Dacă pe DNA nu interesează aspectele prezentate de ziaristul Dragoș Bota, pe noi în schimb cetățenii ne interesează…..

  Tăcerea vrea să însemne că de fapt ar fi adevărate toate suspiciunile prezentate în presă?????

  Atunci eu sper că la alegeri aveți toate șansele să luați și de această dată primăria.

  Dar nu uitați un lucru aici pe pământ toate sunt trecătoare și vom ajunge cu toții la spovedania mare iar acolo nu o să mai meargă povestea că eu sunt ultracinstit….,,,,,,,

  Acolo și judecători sunt judecați…….,,,,,,,

  Dar vreau să vă anunț că prin acele semnături ați dezavantajat oameni simpli cu posibilități materiale modeste și cred că la Dumnezeu nu ii place asemenea activități ultracinstite????

  Așa să ne ajute Dumnezeu după cum suntem de ultracinstiti!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.