A fost contestată licitația pentru ridicarea deșeurilor din rampele ilegale de gunoi...

A fost contestată licitația pentru ridicarea deșeurilor din rampele ilegale de gunoi din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

gunoi

Planuri date peste cap pentru reprezentanții Primăriei Timișoara. Licitația publică pentru „achiziţia serviciului de colectare, transport, depozitare/valorificare a deşeurilor vegetale şi a deşeurilor din construcţii provenite din demolări, din activităţi de reamenajare şi reabilitare, abandonate pe domeniul public al municipiului Timişoara” a fost contestată.

Vă reamintim că, ieri, reprezentanții municipalității arătau, prin intermediul unui comunicat de presă, că la licitația organizată cu scopul găsirii unei firme care să se ocupe de ridicarea gunoaielor din rampele ilegale s-au înscris trei firme, iar luni a fost ultima zi de depunere a contestațiilor.


Cum Primăria Timișoara nu a fost informată cu privire la faptul că licitația a fost contestată, reprezentanții municipalității s-au grăbit să anunțe că societatea câștigătoare este Transclean SRL din Timișoara.

Se pare că, totuși, firma care a ocupat poziția a treia, SC Salubritate SA din Deva a luat decizia de a contesta licitația direct la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor. În aceste condiții, Primăria Timișoara este nevoită să aștepte răspunsul CNSC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.