Licitație de proiectare pentru un nou tronson din inelul IV de circulație...

Licitație de proiectare pentru un nou tronson din inelul IV de circulație din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

tronson inelul 4

Primăria Timișoara face încă un pas cu scopul de a îmbunătăți un nou tronson de drum din inelul 4 de circulație. Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, a anunțat că a fost lansată licitația de proiectare pentru drumul de legătură dintre Calea Sever Bocu și str. Armoniei.

„Închiderea și modernizarea inelului 4 al Timișoarei este programul care, prin studiul scenariilor de trafic realizat la Londra, va aduce cel mai bun impact asupra mobilității în Timișoara în termeni de siguranță, fluență, reducere a poluării.


Tronsonul despre care vorbim azi este primul din legătura între Calea Lipovei și Calea Aradului”, a declarat Dan Diaconu. Porțiunea de șosea există și este circulată, însă drumul nu este „la nivelul la care trebuie să fie un tronson de această importanță”, conform unui comentariu al viceprimarului la anunțul inițial de pe Facebook.

Primăria Timișoara pune la bătaie pentru întocmirea studiului de fezabilitate necesar proiectului privind amenajarea inelului 4 Calea Sever Bocu – Str. Armoniei o sumă de 95.040 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 02 aprilie, la ora 15.00.

Dan Diaconu a anunțat și care este stadiul celorlalte proiecte de pe inelul 4 de circulație. Astfel, tronsonul Calea Lipovei – UMT se află în execuție, pasajul subteran Calea Bogdăneștilor – proiectare finalizată, în pregătire execuție, Calea Bogdăneștilor – în licitație de execuție, tronson Calea Buziașului – Canal Bega – în proiectare, iar tronsonul Canal Bega – Calea Lugojului – în proiectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.