Loc de joacă din zona Dacia, modernizat de Primăria Timișoara în urma...

Loc de joacă din zona Dacia, modernizat de Primăria Timișoara în urma unei investiții de aproape 300.000 lei

1
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru prichindeii din cartierul Dacia din Timișoara. Primăria a reușit să modernize, cu bani din bugetul local, un loc de joacă aflat lângă parcul din zonă, în urma unei investiții de aproximativ 285.000 lei.

„Reabilitarea locului de joacă a constat în renovarea unor echipamente pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 14 ani. (…) Având în vedere numărul mare de copii din cartier, precum şi faptul că în apropierea parcului din Dacia se află mai multe şcoli şi grădiniţe, s-au montat suplimentar: 19 bănci, 23 de coşuri de gunoi, două foişoare, patru porţi de minifotbal, un teren de minibaschet cu două coşuri, două căsuţe, două leagăne, două mese de tenis, două balansoare (cumpănă) cu două locuri, un tobogan cu un blat în spiral, un tobogan cu trei blaturi. S-a pus tartan pe 960 mp, s-a realizat sistemul de irigaţii. Pentru vizibilitate pe timp de noapte au fost montate corpuri de iluminat”, a informat Primăria Timișoara.

La inaugurarea parcului reabilitat a participat, astăzi, și primarul Robu, care a susținut că „în zona Dacia este un mare loc de joacă pe carte l-am reabilitat de curând, l-am modernizat și se poate vedea că este o cu totul și cu totul altă față.


S-a pus o suprafață sintetică peste tot. Oamenii ne-au cerut să nu mai fie atât de mult praf și nici să nu fie pericol pentru copii să se accidenteze, pentru că era praf, erau și pietre, iar unii cădeau și se mai juleau. Iată, a ieșit ceva care este foarte apreciat de copii”.

La finalul discursului, care a fost transmis în direct pe Facebook, Nicolae Robu a ținut să se fotografieze cu copiii adunați în jurul său.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.