Marius Craina despre demiterea din funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara:...

Marius Craina despre demiterea din funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara: „A fost o demitere agresivă, de tip securist”. Ce spune despre actualul manager

1
DISTRIBUIȚI

Demis din funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara după aproximativ cinci ani și jumătate, printr-un Ordin al ministrului Sănătății, Victor Costache, Marius Craina pare să fi uitat lovitura primită. Între timp a câștigat funcția de președinte al Senatului Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și candidat al Pro România pentru Primăria Municipiului Timișoara.

Totuși, Craina nu uită modul în care a fost îndepărtat din funcția de manager al „Județeanului”. „A fost o demitere agresivă, cu metode de tip securist. Se putea desfășura în mod civilizat. N-am să accept niciodată modul brutal în care au recurs la execuția mea. Eram convins că va veni momentul în care nu voi mai fi manager, dar, revin, m-a deranjat enorm de mult acea adresă de la Ministerul Sănătății, fără să fie datată. Nici astăzi, după aproape două șuni și jumătate, nu am primit niciun răspuns privind modul în care o adresă semnată de ministru, dar nedatată, circula pe grupurile de Whatsapp.


Mă așteptam să primesc un răspuns”, a spus Marius Craina, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE.

După demitere, în fața Spitalului Județean Timișoara a fost organizat un protest de către angajați, pentru susținerea lui Craina, pe care-l doreau în continuare la conducerea instituției. Vă reamintim, Marius Craina a fost demis după ce la putere a fost numit Guvernul Orban, în urma unui Ordin al ministrului Sănătății, Victor Costache. În locul său a fost numit Raul Pătrașcu, cu un mandat de șase luni.

Craina nu s-a sfiit să vorbească, la rece, despre actualul manager al Spitalului Județean Timișoara, Pătrașcu. „Sunt proiecte mari pe care trebuie să le continue. Apoi sunt procedurile pe care deja spitalul le lansase în legătură cu achiziția de apartură și echipamente, dar trebuie să intervină la un moment dat și personalitatea în ceea ce înseamnă managementul unității sanitare. Va trebui să muncească enorm de mult, să aibă o ambiție uriață. Tânăr fiind, are toate șansele, toate perspectivele și are chiar obligația să facă tot ceea ce poate să ducă spitalul cu bine mai departe”, a conchis Craina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.