Material electoral, fără însemnele PNL, trimis timișorenilor de Robu. Mesajul urii, propagat...

Material electoral, fără însemnele PNL, trimis timișorenilor de Robu. Mesajul urii, propagat de primarul Timișoarei

5
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu se pregătește intens pentru campania electorală, dovadă fiind și pliantul care a ajuns, împreună cu Monitorul Primăriei, în cutiile poștale ale timișorenilor. O cititoare PRESSALERT.ro, care locuiește în zona Timocului,  ne-a trimis imagini cu materialul care conține un mesaj al primarului Timișoarei și, desigur, o listă cu realizările asumate de acesta.


Interesant este că nu există nici o referire la PNL sau vreun însemn al partidului, semn că edilul este pregătit să candideze ca independent. Asta în cazul în care PNL nu-i va susține candidatura din cauza faptului că a fost trimis în judecată de DNA.

În materialul trimis timișorenilor, după ce se laudă cu numărul de proiecte depuse, Nicolae Robu a lansat un nou atac la cei care nu-i ridică osanale. ”Din păcate, unii co-trăitori alături de noi sunt permanent negativi! Sunt negativi, dar nu au strângeri de inimă să folosească tot ce cu multă zbatere și trudă facem înfruntându-i! Vă asigur, dragi timișoreni, de loialitatea mea 100%, de cinstea mea 100% în tot ce fac, în dăruirea mea totală și în continuare pentru mai binele orașului nostru!”,  a scris primarul.

Nicolae Robu a anunțat proiectele pe care le are pentru ”modernizarea în forță”, chiar dacă unele dintre ele nu sunt decât o idee. Mesajul de final este unul apoteotic – ”Împreună, facem Timișoara mai ”tare” ca oricând”.

 

5 COMENTARII

  1. Sa ma ierte bunul Dumnezeu: am avut mulți profesori in viața mea, dar niciunul nu se exprima in halul asta, cu atâtea greșeli gramaticale, frânturi de logică, limbaj de lemn și plin de aroganta. Sunt oripilat! O sa fac ce făceau și profesorii mei – o sa-l corectez cu roșu, ii dau nota (cu barem de subsol) și vi-l trimit. Nu-i știu adresa, ca i-as trimite-o recomandata! Vai s-amar!

  2. Daaaaa împreună cu lumea interlopă și Mafia vom face Timișoara tare…… cred că acest zis profesor de mana a doua deja nu mai este în deplinătatea facultăților mintale….., păcat de el deoarece și familia lui nu îl ajută??????,,,, ar putea doar sa l mai tempereze că el saracu nu și dă seama în ce situație a ajuns. Poate ar fi bine sa l ia procurori, poate doar așa ar înțelege în ce filme joaca.
    Cracanatule dute bre și spală mașini….. Roșcata ta blondă ii dă lecții mai tânărului șofer și tu vrei să umbli prin campanie!!!!! Întreabă satul de ea???? Toată lumea știe că cei doi au o idilă doar tu prostu satului habar n-ai…… Aaaaa și mai știm că ai avea probleme cu prostata,????….. tot blonda ta sa scăpat la prietene care bineînțeles că au umplut satul cu bârfe….. Așa că tu joci în filme paralele și față de familie!!!! Cum dracu ai ajuns aici?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.