Medicul Marius Craina a plecat din PSD pentru a fi candidatul Pro...

Medicul Marius Craina a plecat din PSD pentru a fi candidatul Pro România la Primăria Timișoara: „Este o responsabilitate uriașă”

2
DISTRIBUIȚI

craina ponta

Pro România a reușit să identifice candidatul care va intra în cursa pentru Primăria Timișoara. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Victor Ponta, președintele partidului, a anunțat că medicul Marius Craina, fost director al Spitalului Județean Timișoara, va încerca să-l învingă pe Nicolae Robu la alegerile locale din acest an. Marius Craina a plecat din PSD, partid care l-a și susținut în urmă cu peste cinci ani pentru funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara. De altfel, anul trecut, PSD Timișoara l-a propus pe Craina drept candidatul PSD pentru Primăria Timișoara.

„Mă bucur foarte tare că domnul doctor s-a hotărât, și nu i-a fost ușor. A decis să intre în bătălia pentru Primăria Timișoara, cred că era mare nevoie de el, primărie unde primarul în funcție trebuie să aibă o competiție. Mă bucur că un doctor care a condus un spital regional, cu probleme 24 de ore din 24, are evident toată pregătirea necesară să intre în bătălia pentru un oraș important așa cum este Timișoara. Orașul are un potențial de dezvoltare pe care nu l-a folosit. Marius Craina are tot sprijinul Pro România. Îmi doresc foarte tare să arate că la Timișoara Pro România construiește o alternativă la ceea ce este în acest moment privind administrația orașului”, a declarat Victor Ponta, la Timișoara.

De asemenea, Marius Craina, prezent în cadrul conferinței de presă, a afirmat că „Timișoara trebuie să redevină timișorenilor.


M-am născut lângă Timișoara în anul 1964, aici mi-e familia, prietenii, rudele, aici m-am format, aici am trăit. Am înțeles că locul și rolul meu este aici, în țara mea. În urmă cu câteva săptămâni, am cunoscut un om care, într-o discuție, a adus vorba de candidatura la Primăria Timișoara. Mi-a spus să mă gândesc și că dacă voi decide să candidez, voi fi sprijinit. M-am gândit foarte mult și în urma discuției avute ieri cu domnul președinte, sunt convins că alternativa Pro România este soluția câștigătoare pentru municipiul Timișoara. Nu este suficientă voința unui singur om pentru a câștiga o primărie ca Timișoara, este nevoie de un colectiv care să aibă aceleași gânduri, aceleași idealuri. După discuția avută cu domnul președinte, am spus da, am acceptat. Este o onoare pentru mine, dar și o responsabilitate uriașă, pentru că nu vreau sub nicio formă să nu fac tot posibil ca să redau municipiul Timișoara celor care locuiesc în el și care sunt forța vie a acestui municipiu. Vrem o Timișoară curată, frumoasă, elegantă, prosperă, vrem să punem Timișoara pe picioare. Sunt niște idealuri pe care astăzi le am și pe care le voi pune în aplicare”.

Totodată, Marius Craina a anunțat că nu mai este membru PSD. „Din moment ce am acceptat și mergem împreună, este clar că de astăzi aparțin în totalitate partidului Pro România”, a adăugat Craina.

Victor Ponta a mai adăugat că, până astăzi, Nicolae Robu nu a avut un contracandidat, în condițiile în care USR „este mai bun la criticat, decât la fapte. Cred că Marius Craina este singurul candidat cu șanse, iar PSD ar trebui să-l sprijine. Cine o să voteze candidatul PSD la Primăria Timișoara?”.

Întrebat cine este candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, Victor Ponta a afirmat „în mod normal, Adi Pau va candida la consiliul județean”.

2 COMENTARII

  1. Bravo Ponticus, buna mutare.
    Șah la ambii, atât la Robu cât și Fritz
    Craina are notorietate la electoratul peste 40, plus increderea de doctor. (ușor corupt, dar mă rog, care din doctori e cinstit).
    Cel mai mult va fura din votanții lui Robu. Dar dacă USR nu scoate masiv tineretul la vot, va pierde și Fritz. Că se activează naționalismul bășinoșilor ce asculta Radio Timișoara

  2. Alt țărănuș precum Robu de Bocsig ce se vrea primar peste Timișoara.
    Dar nu mai găsești niciun candidat născut și crescut măcar la oraș,?! Că să nu zic în centrul Timișoarei, că deja cer prea mult, nu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.