Migranți din Maroc, Siria și Afganistan, depistați de polițiști în centrul Timișoarei

Migranți din Maroc, Siria și Afganistan, depistați de polițiști în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri s-au dat de gol singuri, atunci când au dat nas în nas, în zona centrală a Timișoarei, cu polițiștii locali.


Au devenit agitați dintr-o dată și astfel au fost luat la rost de oamenii legii, care i-au identificat și au stabilit că sunt migranți intrați ilegal în România.

Polițiștii locali din Timișoara, aflați în misiune de patrulare prin zona centrală, au depistat pe strada A. Pacha, trei tineri, care au devenit, din senin, agitați când i-au văzut. Imediat, aceștia au fost opriți și legitimați.

Oamenii legii au stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste între 23 și 25 de ani, din Maroc și Siria, care au intrat ilegal în România și care nu au documente legale. Au fost predați către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș, care va continua cercetările.

Nu este singurul caz întâlnit în ultimele zile. Oamenii legii au mai depistat, tot în zona centrală, patru migranți, în Piața Victoriei. Doi dintre ei nu aveau niciun fel de document, iar ceilalți doi erau solicitanți de azil. Aceștia provin din Siria și Afganistan și au vârste între 24 și 28 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.