Mijloacele de transport în comun din Timișoara vor fi dotate cu distribuitoare...

Mijloacele de transport în comun din Timișoara vor fi dotate cu distribuitoare de dezinfectant pentru călători

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara intenționează să ia noi măsuri de teama coronavirus. Astfel, Nicolae Robu a anunțat, astăzi, că municipalitatea va cumpăra dispozitive de dezinfecție, care vor fi montate în mijloacele de transport în comun din oraș, pentru a putea fi folosite de către călători.

”Am dat dispoziții Societății de Transport Public Timișoara să se prevadă în toate mijloacele de transport în comun dispozitive de dezinfecție.


Am vorbit cu domnul director general să dea comenzi pentru a le achiziționa. Vom vedea cât durează procedura, pentru că în această stare de panică, toată lumea dorește același lucru. Costă 65 lei bucata, nu este o sumă așa mare, dispozitivul trebuie, evident, încărcat cu substanțele respective de dezinfecție”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a mai anunțat că opt containere, cumpărate recent pentru Direcția de Asistență Socială, vor fi folosite, în caz de nevoie, pentru carantinarea persoanelor cu coronavirus. Totuși, municipalitatea vrea să mai achiziționeze încă 12 astfel de containere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.