Ministrul Transporturilor, întâlnire cu primarii din Alianța Vestului, la Cluj-Napoca. De ce...

Ministrul Transporturilor, întâlnire cu primarii din Alianța Vestului, la Cluj-Napoca. De ce nu a participat şi Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

După ce a refuzat să participe la întâlnirea cu ministrul Mediului, la București, privind calitatea aerului din Timișoara, Nicolae Robu a spus pas unei alte întrevederi importante. Concret, astăzi, la Cluj-Napoca, a avut loc o întâlnire a primarilor din Alianța Vestului cu ministrul Transporturilor, fiind semnat un acord pentru susținerea proiectului de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor, în valoare de 7,3 miliarde de lei.

La acțiune a fost invitat să participe și Nicolae Robu, primarul Timișoarei, însă acesta a refuzat invitația, pe motiv că un astfel de eveniment ar urma să fie organizat și în capitala Banatului, tot în prezența ministrului Transporturilor.

”S-a discutat la ministerul Transporturilor să se anunțe obiective de importanță majoră pentru Cluj și Oradea, în prezența ministrului Transporturilor la Cluj și evident am fost invitat și eu, a fost invitat și colegul Falcă, dar noi nu existăm juridic încă, așa cum știți, pentru că s-a schimbat legea 215.


În fine, trebuie să o luăm de la capăt. Dar nu m-am dus pentru că noi vom avea o acțiune în oglindă la Timișoara. Și eu îi invit pe colegi dacă vor să vină, pe colegul Boc, pe colegul Bolojan, dar în mod sigur vom fi prezenți eu și cu colegii arădeni, domnul Falcă, implicat în toate aceste proiecte, chiar dacă acum este europarlamentar, și primarul interimar al Aradului. Vom avea o întâlnire similară cu cea de la Cluj. Cred că este o dovadă de bună practică pentru România. Iată, autoritățile locale colaborează cu autoritățile centrale pentru obiective majore, de interes pentru comunități, pentru un număr foarte mare de cetățeni. Asta este situația”, a declarat Nicolae Robu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Nicolae Robu a mai precizat că primarii din Alianța Vestului sunt foarte uniți și că au ”relații interpersonale foarte bune, vă asigur, dincolo de relațiile politice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.