Momentul revenirii lui Sorin Grindeanu în PSD, incert. Ce a declarat Simonis...

Momentul revenirii lui Sorin Grindeanu în PSD, incert. Ce a declarat Simonis la PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI

 

Nehotărâre este cuvântul de ordine atunci când vine vorba despre „idila” dintre Sorin Grindeanu și reîntoarcerea sa în Partidul Social Democrat. La exact o săptămână până la Congresul PSD, situația lui Grindeanu este… incertă. Iar asta o spune chiar liderul filialei PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis.

Invitat la PRESSALERT LIVE, omul de încredere al lui Grindeanu, Alfred Simonis, a declarat că nu știe care sunt intențiile lui Sorin Grindeanu, în ceea ce privește viitorul său politic.


„I-am făcut invitația să se întoarcă în partid în numele meu și al organizației. Practic, a fost prima organizație care i-a adresat invitația. Între timp am înțeles că și alți colegi au făcut la fel”, a comentat Alfred Simonis.

Întrebat dacă știe ce își dorește Grindeanu, deputatul PSD de Timiș a menționat că „lui Sorin Grindeanu îi lipsește politica, îi place. Și PSD-ul are nevoie de Grindeanu în funcție de conducere la nivelul partidului. Anunțul cu privire la întoarcere îl va face doar el. Cred că pentru PSD ar fi cât mai bine să facă acest pas”, a specificat Simonis, invitat la PRESSALERT LIVE.

Întoarcerea lui Sorin Grindeanu în PSD ar culmina cu ocuparea unei funcții înalte la nivel național, în interiorul partidului. „Nu cred că se pune problema dacă Sorin Grindeanu va accepta să fie numărul 1, 2 sau 3 în partid. Să nu uităm că el e primul lider PSD care s-a opus lui Dragnea și dacă ar fi ascultat mai mulți de el atunci, cu siguranță PSD ar fi fost în altă situație”, a spus Simonis.

 

2 COMENTARII

  1. Nu sunt ! Doar PSD a eliberat penitenciarele , au vrut sa scoata din UE Romania si sa transforme restul locuitorilor in sclavi ! NUMAI PSD !!! Nici un alt politician sau partid nu a facut crime de razboi , au pus populatia sa se omoare reciproc si acum candideaza… esti de-al lor daca faci asemenea afirmatii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.