Nicio surpriză. Dominic Samuel Fritz și Cristian Moș, candidații Alianței USR-PLUS la...

Nicio surpriză. Dominic Samuel Fritz și Cristian Moș, candidații Alianței USR-PLUS la Primăria Timișoara, respectiv CJ Timiș

4
DISTRIBUIȚI

usr plus

Alianța USR-PLUS a stabilit listele comune de candidați pentru Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara la alegerile locale din acest an. Așa cum era de așteptat, Dominic Samuel Fritz va intra în lupta pentru Primăria Timișoara, iar Cristian Moș pentru șefia CJ Timiș.

„S-a ajuns la un acord, suntem o echipă puternică. Au fost negocieri, nu neapărat foarte ușoare, dar am reușit să le finalizăm. Candidatul la Primăria Timișoara este Dominic Samuel Fritz. Opțiunea pentru Consiliul Județean Timiș, vârful de lance, este Cristian Moș. Avem liste comune și la Consiiul Local Timișoara, și la CJ Timiș. La celelalte localități suntem în negocieri avansate, astfel încât să putem propune cât mai curând o echipă comună”, a declarat, astăzi în cadrul unei conferințe de presă, Alexandru Caplat, președintele PLUS Timiș.

Dominic Samuel Fritz a afirmat că cele două formațiuni politice vor începe să lucreze la un program electoral. „O să mergem în formula câștigătoare cu care am câștigat alegerile europarlamentare. În ultimele luni am cunoscut mulți colegi din PLUS care m-au impresionat cu implicarea lor.


Mă bucur că putem merge înainte împreună. O să ne luptăm să câștigăm încrederea timișorenilor. Vom începe să lucrăm și la un program electoral. Vreau să fac un apel către toți timișorenii implicați, să vină alături de noi. Timișoara are nevoie de un transport în comun performant, de aer curat, de inovare și creativitate în economie, trebuie să devină un oraș în care să ne creștem copiii și în care să îmbătrânim”, a precizat Fritz.

De asemenea, Cristian Moș a declarat că Alianța USR-PLUS reprezintă „singura variantă viabilă care se va lupta cu USL, PNL-ul lui Nicolae Robu și PSD. Vom duce Timișul pe locul întâi, unde trebuia să fie imediat după Revoluție, dar USL l-a dus altundeva. Ca și candidați la consiliul județean, vom merge într-un tandem. Dacă vom câștiga, colegul Raul Olaioș de la PLUS va fi vicepreședinte”.

Potrivit reprezentanților celor două partide aflate în alianță, vor fi câte trei candidați pe locuri potențial eligibile, atât la CL Timișoara, cât și la CJ Timiș. Se pare că pe niciuna dintre liste nu se regăsește și fostul liberal Marian Vasile, care s-a înscris în PLUS, recent. „A fost invalidat de Biroul Național al partidului. Marian-Constantin Vasile este în continuare membru de partid”, Alexandru Caplat, președintele PLUS Timiș.

Lista comună a Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Local Timișoara: Dan Reșitnec (USR), Andrei Meșter (PLUS), Ruben Lațcău (USR), Rodica Militaru (USR), Vlad Boldura (PLUS), Răzvan Negrișanu (USR), Răzvan Stana (PLUS), Ana Munteanu (USR), Aida Szilagyi (USR), Ovidiu Merean (USR), Paula Romocean (USR), Cornel Florin Ilca (PLUS), Jorge Gonzalez (USR), Emanuel David (PLUS) și Dana Lazăr (USR).

Listă comună a Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Timiș: Cristian Alin Moș (USR), Raul Olajos (PLUS), Viviana Țecu (USR), Bianca Luca (PLUS), Călin Badiu (USR), Alexandru Caplat (PLUS), Petre Mihăieș (USR), Laura Boldovici (USR), Alexandru Cadar (USR), Raoul Trifan (USR), Zoltan Nemeth (USR), Andrea Noea-Kaba (PLUS), Sorin Șipoș (USR), Vlad Șendroiu (USR) și Marius Dumitrescu (USR).

4 COMENTARII

 1. HURAAA. A fost greu, că a fost înghesuială mare, dar întrebarea rămâne: unde mai e diferența între voi și ceilalți, adică PNL, PSD, sau între lista voastră și a lui Robu, daca NU REGASIM NICIUN NUME DIN SOCIETATEA CIVILA, pe listele voastre, decât activiștii proprii, care nu s-au remarcat de când existați cu mai nimic. Chiar nu s-a găsit loc și ptr un Cristi Brancovan, Verde ptr Bitze, sau cum s-or mai numi ei, pe listele voastre?!
  Deci ați procedat exact ca ceilalți de pe scena politica, pe care culmea, i-ați criticat la greu de când ați aparut, clamând că sunt niște fripturisti și cum veti face VOI diferența. In loc sa fii așa extaziat se onorat Dominic, că te-au reconfirmat drept candidat unic, niste iluștrii necunoscuți pe scena locala politica, asteptam maindegraba sa le.conditionezi colegilor de partid sa rezerve măcar unul, doua sau dece nu 3 locuri eligibile ptr diverși activiști, ce și-au dovedit civic în Timișoara implicarea în decursul anilor și să le dați invitația de a intre in CL alaturi de voi. Poate așa erați mai credibili in fața electoratului, macar prin FAPTELE SI ACTIUNILE lor, (pe rotectia mediului, arhitectura, etc). Că de la voi înafara de vorbe, n-am văzut mare lucru.
  Nu țin minte sa va fii legat careva de copacii pe care intenționa primăria să-i taie abuziv.
  Hai ieșiți pe strada cu lista voastră de anonimi, să vedețm câți din ei sunt recunoscuți de public, darămite apreciați.
  Cu excepția lui Dominic, și încă unul doi,NADA! In schimb visati la majoritate in Consiliu…
  Așa amatori, așa rezultate veți avea !
  Ați ratat încă o mare șansă, dragi USRisti sa ne câștigați încrederea deplina! !
  Pas cu pas descoperiți domnilor, căt de greu e sa pui și-n practică ce promiti!
  Dar și noi observăm asta…

 2. HURAAA. A fost greu cu listele, că a fost înghesuială mare, dar întrebarea rămâne: unde mai e diferența între voi și ceilalți, adică PNL, PSD, sau între lista voastră și a lui Robu, daca NU REGASIM NICIUN NUME DIN SOCIETATEA CIVILA, pe listele voastre; decât niște membrii de partid, care nu s-au remarcat de 3 ani încoace, cu mai nimic ptr comunitate. Decât la lipit afișe și adunat semnături ptr Barna la prezidentiale. in afara de comunicate, n-am văzut mare lucru de la înființare încoace.
  Nu țin minte sa va fii legat careva cu lanțuri de copacii pe care intenționa primăria să-i taie abuziv, sau de vreun edificiu in pericol.
  Hai ieșiți în weekend pe strada cu lista voastră de anonimi, să vedem câți din ei sunt recunoscuți de public, darămite apreciați.
  Cu excepția lui Dominic și încă unul doi, NADA! In schimb visati la majoritate in Consiliu…
  Pariu că nu veți lua nici 15% la alegerile locale, adică nici jumătate din scorul de la Europarlamentare?! Și nu mă bucur, dimpotrivă!
  Pas cu pas descoperiți domnilor, căt de greu e sa pui și-n PRACTICĂ, ceeace promiti !
  Dar și noi observăm asta…cu dezamăgire !
  Că tre sa mai așteptăm 4ani, oameni mai capabili.

 3. Aveți pe liste pe avocatul țiganilor care au acaparat centrul Timișoarei, bineînțeles cu sprijinul acestui avocat netrebnic și a mafiei locale. CUM SUNTEȚI MAI BUNI ATUNCI DECÂT MAFIOȚII CARE AU JEFUIT ORAȘUL și de care vrem să scăpăm DACĂ PUNEȚI PE LISTE ASTFEL DE PERSONAJE?

 4. Ca omenii sunt atat de tampiti incat au sa inghita galusca voastra cu listele si cu oamenii profestionisti de pe listele PSD si PNL iar USR ul il vor marginaliza pentru ca sunt niste copii cu vointa, inteligenti si vor sa schimbe mizeria comunistilor din institutii… Toti criminalii care in decembrie trageau din daciile combi sau aro acum conduc pnl si psd… trebuie votat cu ei, a ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.