Nicolae Robu anunță că a început amenajarea trotuarelor sparte din centrul Timișoarei

Nicolae Robu anunță că a început amenajarea trotuarelor sparte din centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

trotuar spart

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, că în sfârșit a început operațiunea de reparare a trotuarelor din centrul orașului. Potrivit edilului-șef, pe trotuarele din zona centrală a Timișoarei vor fi montate plăci mari de placaj de către muncitori ai firmei care a câștigat licitația privind livrarea lor.

„Este un areal foarte mare pe care vom avea pavaje superbe.


Va fi o schimbare radicală, care se va răsfrânge asupra imaginii orașului nostru. Nu știu cât durează operațiunea, este prima experiență de placare cu astfel de plăci. Noi facem o mobilizare la maximum, astfel încât să terminăm cât mai repede”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, printre arterele pe care se intervine pentru amenajarea trotuarelor se numără B-dul Revoluției, str. Martin Luther, str. Proclamația de la Timișoara, str. Hector, B-dul I.C. brătianu, str. Michelangelo, Podul Michelangelo, str. 20 decembrie 1989, str. Regele Ferdinand I, B-dul C.D. Loga, B-dul Mihai Eminescu. De asemenea, se intervine și la trotuarele de lângă Catedrala Mitropolitană până la Podul Maria și la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.