Nicolae Robu, atac la șeful CJ Timiș: Instituția rămâne an de an...

Nicolae Robu, atac la șeful CJ Timiș: Instituția rămâne an de an cu 200 milioane lei necheltuiți. Asta e administrare proastă

2
DISTRIBUIȚI

dobra robu

Nicolae Robu a ținut să-l atace pe șeful CJ Timiș, pesedistul Călin Dobra, pentru faptul că instituția nu a fost în stare să realizeze o parcare cu mai multe etaje pe terenul aflat vizavi de Hotel Timișoara.

„Am cerut acel spațiu de vizavi de fosta parcare a Hotelului Timișoara, care zace neamenajat de vreo 15 ani, poate de mai mulți, și unde sigur oamenii își pot parca mașinile la sol pe o așa-zisă parcare. Acolo, când le-am spus celor de la consiliul județean, începeți procedurile pentru un PUZ, că acolo noi vă dăm aprobare să faceți o parcare cu zece, unsprezece etaje, că la parcări un etaj e mai puțin înalt decât unul de locuit, dintr-un spațiu cu altă destinație. Și evident că se poate merge la regimul de înălțime al clădirilor din vecinătatea imediată. Peste drum este Hotel Timișoara, în față este Materna, sunt toate aceste clădiri, se putea face o parcare acolo și sigur și alte funcționalități putea avea clădirea, pe lângă parcarea propriu-zisă, dar de parcare ducem noi lipsă în zona centrală.


Nu au făcut nimic. Atunci, văzându-i că nu fac, am spus transferați la Primăria Timișoara și noi facem”, a declarat primarul Timișoarei.

De asemenea, Nicolae Robu a criticat conducerea CJ Timiș pentru faptul că în fiecare an instituția rămâne cu aproximativ 200 milioane de lei necheltuiți. „Ei rămân an de an cu 200 milioane de lei necheltuiți, an de an, și județul este cu atâtea lucruri care sunt necesare și nu sunt făcute, cu drumuri, cu o mulțime de alte obiective de care au nevoie unitățile administrativ-teritoriale din județul nostru. Asta e administrare proastă”, a concluzionat primarul Timișoarei.

Pe de altă parte, Călin Dobra a anunțat că parcarea supraetajată din centrul Timișoarei este un proiect inclus pe lista de investiții din acest an a CJ Timiș. „Parcarea din centru este un proiect prins pe lista consiliului județean. La acest moment demarăm, conform procedurilor, realizarea unui PUZ pe zona respectivă. Avem două parcări, și parcarea de la spitalul județean, care este mai avansată și sper ca în vara acestui an să demarăm licitația pentru ceea ce înseamnă execuția parcării supraterane și la spitalul județean. La cea din centru, în momentul în care vom avea realizat PUZ-ul, vom putea demara licitația pentru proiectare și execuție propriu-zisă”, a detaliat Călin Dobra.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.