Nicolae Robu, protector în continuare cu relația Nasleu – interlopi : „Nu-mi...

Nicolae Robu, protector în continuare cu relația Nasleu – interlopi : „Nu-mi pierd viața ca să discut asemenea prostii”

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu a dorit, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, să îi răspundă unui jurnalist care l-a întrebat cum comentează faptul că Ioan Nasleu, fostul consilier personal al edilului și actual director al Piețe SA, a fost filmat și fotografiat de prietenii săi interlopi în timp ce dormea și sforăia.

„Eu aveam o părere foarte bună despre dumneavoastră și nu credeam că ați devenit difuzorul cuiva care vorbește în gol, ba chiar deveniți la fel de ridicol dacă continuați pe linia asta.


Nu-mi pierd timp din viață ca să discut asemenea prostii, sub nicio formă. Am discutat la momentul cu pricina, unii o țin ani de zile cu câte o prostie, că nu îi duce mintea la mai mult. Dumneavoastră sunt convins că n-o s-o țineți, că vă duce mintea. Altă întrebare, vă rog, zău, e derizorie. Avem atâtea lucruri importante de făcut, haideți să ne ocupăm de ele. Dacă aveți întrebări serioase, vă rog”, a spus Nicolae Robu, ezitând să vorbească despre acest subiect.

De asemenea, jurnalistul PRESSALERT.ro Dragoș Boța l-a întrebat pe primarul Timișoarei dacă consideră că a fost mințit de Ioan Nasleu, având în vedere imaginile făcute publice astăzi, însă Nicolae Robu a ținut din nou să-l atace pe ziarist, afirmând „chiar nu puteți înțelege atâta lucru, că nu-mi mai puteți fi interlocutor toată viața? Pricepeți odată, că e elementar, veniți conferință de conferință să răpiți din timpul miilor de oameni care ne urmăresc (pe Facebook, n.r.) și din timpul colegilor dumneavoastră serioși. Suntem în lumi paralele, împăcați-vă odată cu ideea asta, vă rog frumos. Atât, înțelegeți odată”.

2 COMENTARII

  1. Noi cetățeni suntem acum convinși ca primarul Robu este mână în mână cu infractori ba din contră ii și protejează pe față fără nici un pic de scrupule. Chiar nu vă este rușine domnule primar să susțineți pe fata și direct mafia. Rușine primarului care acum își dă arama pe fata și arată de fapt cine este cu adevărat. Urât din partea dumneavoastră…..

  2. Acum cu aceste dezvăluiri Robu nu mai trece nici de 1%……Primare, profesore ai dat-o în bară rău….. Așteptăm procurorii să își facă datoria și chiar sa l vedem ca acest primar răspunde în fata legi????? Oare se va întâmpla????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.