Nicolae Robu nu crede că nu va fi susținut de PNL pentru...

Nicolae Robu nu crede că nu va fi susținut de PNL pentru un nou mandat de primar al Timișoarei: „Nu am făcut nimic de care să se rușineze PNL” (video)

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a reacționat, astăzi, după ce Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că „dacă cineva e trimis în judecată, nu poate să candideze” și a făcut referire la criteriile de integritate ale partidului, care trebuie respectate.

„Nu știu despre ce e vorba, nu m-a anunțat nimeni despre ce e vorba”, a răspuns Nicolae Robu, atunci când a fost întrebat de jurnaliști cum comentează afirmația făcută de Ludovic Orban.
Apoi, întrebat ce crede că se va întâmpla, primarul Timișoarei a explicat că „nu știu ce a spus domnul președinte și prim-ministru Orban. În orice caz, eu nu sunt acuzat de corupție. Presupun că s-a referit la asta, de corupție în sensul de imoralitate, de lucruri care aduc beneficii personale sau pentru apropiați și așa mai departe.


Este o acuză de abuz în serviciu în care nici măcar nu s-a încălcat vreo lege, ci s-a încălcat o Hotărâre de Guvern, dar nu de către mine, repet, pe fond, ci de către un aparat care funcționează în primărie. Eu nu știu, nu m-a anunțat nimeni”.

De asemenea, Nicolae Robu a precizat că nu crede că nu va susținut de PNL pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, în condițiile în care consideră că nu a făcut lucruri de care partidul să se rușineze.

„Dânsul (n.r. Ludovic Orban), presupun, nu mă întrebați pe mine, presupun că nu a nuanțat. Eu știu cum sunt criteriile de integritate, știu la ce se referă ele și toată conducerea cu care am avut discuții mi-a spus că nici vorbă să mă încadrez eu acolo. Eu am spus la început. Eu sunt penelist și doresc să candidez din partea PNL și sper să candidez din partea PNL, pentru că nu am făcut nimic de care să se rușineze PNL, dimpotrivă, eu cred că am făcut lucruri cu care PNL se poate mândri”, a detaliat Nicolae Robu.

Întrebat dacă va fi de acord, totuși, să candideze ca independent cu susținerea PNL, Robu a răspuns că „nu, asta în niciun caz. Eu am explicat cum stau lucrurile de la început și nu vreau să mai vorbesc în ipoteze diverse. În câteva săptămâni, totul trebuie clarificat și ne vom adapta. Eu sunt convins că nimeni nu mă consideră pe mine ca povară pentru PNL, pentru că chiar nu sunt motive de așa ceva, a văzut o țară întreagă pentru ce sunt eu trimis în judecată”.

3 COMENTARII

 1. Când furi de la stat case cum se numește…..

  Furt calificat sau corupție??????

  Când vorbim de 60.000euro care pt uni este o sumă de nimic cei care au milioane de euro și pleacă din patrimoniul statului la x persoane zic procurorii este oare o sumă pt care faci sau nu pârnaie?????

  Bine că fac alți pârnaie pt 60 lei adică 15 euro vezi doamna care a fost șefă de tren iar pt alții 60.000 euro pare să fie bani de buzunar……, după cum zice Robu asta e sumă de băgat în seamă?????

  Dar în România primarii PNL sau PDL sunt de obicei achitatii cu vestitul mesaj,,,,,,, fapt nu există sau nu a făcut-o cu intenție,,,,,,, ce din întâmplare……??????????

  Cu toate ca este acuzat de procurori, Robu nici așa nu recunoaște că ar avea un dosar penal culmea doar unul???????……. și este după cum zice el ultracinstit….

  Poți sa fi ultracinstit decât simplu cinstit??????

  In opinia domnului primar Robu Nicolae dacă furi 60.000 euro e nimic, este culmea să fi încadrat la furt. Corect ori furi milioane de euro ori las-o baltă….

  In Romania instanțele de judecată judecă primari diferit decât noi muritorii….??????????

  De unde are acest primar atâta singurata că nu va păți nimic în instanță?????

  Poate știe el ceva ce noua acum ne scăpa??????

 2. Robu zice că e acuzat de abuz în serviciu și nu de corupție. Chiar așa domnilor DNA, ăștia au dat mii de case încălcând legislația pe ochi frumoși, fără corupție? Nu este credibil. Sau voi nu nu i-ați acuzat de corupție ca să – i scăpați.

  • Da ai punctat bine și eu cred același lucru. DNA este foarte blândă cu administrația Robu după câte dezvăluiri a făcut dl ziarist Bota. Poate așa zice legea sau altcineva???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.