Nicolae Robu nu mai poate candida din partea PNL la Primăria Timișoara....

Nicolae Robu nu mai poate candida din partea PNL la Primăria Timișoara. Ludovic Orban: „Dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze”

2
DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a lăsat să se înţeleagă, în declarații susținute astăzi la finalul reuniunii Biroului Executiv al formațiunii, că Nicolae Robu nu mai poate candida din partea liberarilor pentru un nou mandat.

„Până la 1 martie organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor.


Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile”, a declarat Orban.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2019, alături de alți inculpați, în dosarul privind casele naționalizate, edilul fiind acuzat de procurori de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite în formă continuată.

În aceeași situație se află și primarul liberal din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a fost reales în 2016 în timp ce se afla în arest preventiv, într-un dosar DNA. Edilul are două dosare penală în judecată, unul în anchetă şi unul clasat.

2 COMENTARII

 1. Robule nu mai ești bun nici la București, păcat ai fost pt PNL o unealtă dar dacă te ai uzat la tomberon băiatule……… uraaaaaaaaa………. vezi că se vede din București cât ai lovit……..,,,,,,, ghinion dar dacă propriul tău pardid nu te vrea oare timișorenii de ce te ar vota?????

  Acum să vedem de unde plătești campania, să vedem dacă Nasleu te mai cunoaște??????

  Orban este băiat informat și de aceea nu te vrea, ești istorie băiatule……

  Declinul tău a început, și tu încă nu realizezi…..

  Deja ți a sunat ceasul dar bineînțeles că DNA nu vede sau nu vrea să vadă……., rămâne de văzut

  Dumnezeu nu doarme și El sunt sigur că va face lumină în primăria Timișoara într-o zi cu soare.

  Nu numai primăria ai pierdut-o dar îți vei pierde și familia și va veni ziua când Statul Român o să recupereze milioanele de euro de la tine și copii tăi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.