Nicolae Robu nu vede o ”nenorocire” dacă nu va fi ales din...

Nicolae Robu nu vede o ”nenorocire” dacă nu va fi ales din nou primar al Timișoarei: ”Eu nu am venit de pe stradă”

8
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu susține că nu este nicio nenorocire în cazul în care nu va mai fi ales primar al Timișoarei la alegerile locale din acest an. Asta pentru că Robu spune că are realizări pe plan profesional și are o mulțime de cărări în viață.

”Eu sunt foarte tolerant, iertător. Îmi spun colegii, cei apropiați, că sunt prea naiv, că uneori mă comport copilărește, că, totuși, după experiența de viață pe care o am, ar trebui să mă protejez mai mult, să fiu altfel. Nu vreau să mă schimb. Am spus atunci când am intrat în politică că voi avea grijă să nu ajung vreodată să-mi fie dor de mine însumi și chiar asta fac. Eu mă comport așa cum sunt eu și dacă cetățenii mă agrează așa, au încredere în mine și sunt mulțumiți de ce am făcut eu, mă votează.


Dacă nu, nu e o nenorocire. Eu nu am venit de pe stradă în funcția de primar, am venit din poziții de realizare profesională la vârf în domeniul meu de activitate. Mai mult decât am fost, nu puteam fi acolo și evident am atâtea cărări în viață, cum am avut pe tot parcursul vieții mele, încât nu ar fi nicio problemă pentru mine. Eu sper, totuși, că tot ce am lăsat în urma mea în acești opt ani și ce este în portofoliul de proiecte pe viitor reprezintă suficiente lucruri pentru ca oamenii să mă aprecieze și simt că mă apreciază. Simt pe teren, că dincolo de sondaje, că avem și sondaje, știți bine, eu sunt între oameni”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat încă o dată că, totuși, simte că are un grad de favorabilitate mai mare decât a avut la ultimele două alegeri locale, iar spre deosebire de contracandidații săi, Nicolae Robu s-ar baza pe sloganul ”Fapte, nu vorbe”.

”Eu simt la cetățeni favorabilitate, dar nu înseamnă că mă votează 99% dintre cetățeni sau că îmi sunt favorabili atâția. Nu, o favorabilitate încurajatoare, dătătoare de speranță, peste cea pe care am simțit-o în 2016 și în 2012. Asta este percepția personală. Mai sunt câteva luni și vom vedea. În orice caz, eu mă bazez pe realizări, spun asta ca laitmotiv, care mă fac credibil atunci când vin să prezint ce vreau să fac în continuare. Așa mi se pare că trebuie să vină fiecare. Nu poți să fi crezut doar pentru că vii cu enumerări de obiective sau mai mult, mai nou înțeleg că apare sloganul nu fapte, vorbe. Eu am operat cu nu vorbe, fapte”, a adăugat Nicolae Robu.

8 COMENTARII

 1. Fapte!
  -Timișoara, este mizerabilă sub conducerea papagalului din Bogșig.
  -Echipa de fotbal în faliment.
  -Impozite mai mari cu 50% față de restul orașelor din România.
  -Cheltuirea banului public fără discernământ.
  -Susținerea oarbă a interlopilor(gruparea Boncu și Nasleu)
  -Colterm/faliment
  -STPT/abea supraviețuiește
  -Spitalul de copii/nefinalizat
  -Scoli/stare deplorabilă
  -Politie locala/șef interimar de 8 ani(fără concurs)
  -proiecte în execuție / 0
  -etc,etc

 2. Crezi că noi cetățenii vom vota omul interlopilor?????
  Primare tu ai nevoie de un medic de urgență…
  Dacă ne spui de unde au copii tai milioane de euro pt vile?????? Atunci noi cetățenii vom înțelege să te mai votăm că poate primim și noi câteva mii sau poate ne înveți să punem și noi mâna pe ceva euro?????

  O întrebare pt crăcănat……. Este adevărat că nevastă-ta este într-o relație cu șoferul tău???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.