Noi doze de vaccin antigripal vin în județul Timiș. Măsurile speciale luate...

Noi doze de vaccin antigripal vin în județul Timiș. Măsurile speciale luate în spitale după declararea epidemiei de gripă

0
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș a venit cu mai multe informații importante, după ce ieri a fost declarată oficial epidemie de gripă în România.


Astfel, potrivit reprezentanților instituției, va continua vaccinarea antigripală, urmând ca DSP Timiș să primească suplimentar un număr de 1.240 de doze de vaccin antigripal care vor fi repartizate spitalelor și medicilor de familie care au făcut solicitări în acest sens.

De asemenea, au fost luate mai multe măsuri speciale în spitale, printre care limitarea accesului vizitatorilor, în special în secțiile cu risc, sau purtarea echipamentului de protecție adecvat – măști, mănuși și halate de către vizitatori și personalul medical.

Reprezentanții DSP Timiș îi sfătuiesc pe cetățeni să consulte medicul de familie dacă au simptome care sugerează gripa, să aibă o igienă adecvată a mâinilor, în vederea reducerii visului și să evite aglomerațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.