O fată de 10 ani și un băiat de 14 ani din...

O fată de 10 ani și un băiat de 14 ani din Timișoara au dispărut în același timp. Dacă îi vezi, sună urgent la 112

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 10 ani și a unui minor, de 14 ani, dispăruți de pe raza municipiului Timișoara, judeţul Timiş.

Ieri, Covaci Anamaria Rebeca, ar fi plecat de la domiciliul de pe strada Aviatorilor din Timișoara.Semnalmente: înălțime 1.50 – 1.60 m, aproximativ 65 – 70 kg., constituție robustă, păr negru, lung şi ochii căprui.


Îmbrăcăminte: jachetă de tip fâș de culoare verde închis, pantaloni tip jeans de culoare negru, pulover roșu și pantofi de culoare alb.

În același timp, a dispărut și Adam Trandafir Daniel, care locuiește tot pe strada Aviatorilor. Semnalmente: înălțime 1.60 m, 60 kg., constituție atletică, păr castaniu, tuns scurt, fața ovală şi ochii căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni tip trening de culoare gri, bluză de culoare negru și o bluză de culoare gri, legată la brâu, teniși de culoare negru cu dungi albe.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.