O firmă cu niciun angajat, specializată în creșterea porcilor, vrea să realizeze...

O firmă cu niciun angajat, specializată în creșterea porcilor, vrea să realizeze complexul sportiv din Calea Lipovei

2
DISTRIBUIȚI

complex sportiv calea lipovei

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că ieri a expirat termenul de depunere a ofertelor în cadrul licitației publice privind executarea lucrărilor de realizare a complexului sportiv și de agrement din Calea Lipovei.

Potrivit edilului-șef, o singură firmă s-a înscris la licitația publică, fiind interesată să realizeze lucrările. Este vorba de societatea Bauerhof Agrobanat SRL, cu sediul în Moșnița Nouă, care a fost înființată în anul 2018.


Interesant este faptul că firma are ca obiecte de activitate creșterea porcilor și lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

În anul 2018, societatea nu a avut niciun angajat, cifră de afaceri zero, dar a acumulat datorii de 62.333 lei.

„A expirat în data de 3 februarie, adică ieri, termenul de depunere ofertelor pentru executarea lucrărilor de realizare a complexului sportiv și de agrement din Calea Lipovei. A fost depusă o singură ofertă. Să sperăm că avem de a face cu o ofertă conformă, că vom avea un câștigător și că vom putea da imediat ordinul de începere a lucrărilor. Este un proiect la care ținem foarte mult, cum ținem și la celelalte 2 două similare, din Calea Buziașului și Calea Șagului. Iată dovada practică a faptului că ele nu au fost uitate în toți acești ani, doar că nu s-a putut ajunge mai repede la realizarea lor”, a afirmat Nicolae Robu.

Vă reamintim că în Calea Lipovei municipalitatea dorește să construiască un complex sportiv format din două bazine de înot, dintre care unul acoperit și unul în aer liber, o sală de sport, două terenuri de tenis, un teren de minifotbal, handbal și baschet, un loc de joacă și un parc.

Contractul cu firma desemnată câștigătoare va fi încheiat pe o durată de un an, iar valoarea estimată a lucrărilor este de aproape 25 milioane de lei, cu TVA inclus.

2 COMENTARII

  1. Dacă procurori nu vor să vadă, normal că e permis orice. Această firmă a fost înființata doar pt această licitatie????? Dar dacă merge de ce nu!!!! Bravo primare ești deștept, noi suntem fraierii care suportăm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.