O mare companie aeriană anulează o parte din zborurile din România spre...

O mare companie aeriană anulează o parte din zborurile din România spre Italia, inclusiv din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță că a luat decizia de a anula mai multe curse din România spre nordul Italiei, inclusiv din Timișoara. Potrivit reprezentanților companiei, cursele au fost anulate din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, ca urmare a epidemiei de virus COVID-19.


Astfel, a fost anulat un număr important de curse pe anumite rute spre nordul Italiei, în perioada 11 martie – 2 aprilie.

”În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020. Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie”, a informat Wizz Air.

Concret, de la Timișoara spre Milano Bergamo se vor efectua câte două curse pe săptămână în intervalul amintit, în loc de patru, respectiv cinci, iar pe rutele Bologna, Bari, Roma Ciampino și Treviso – un singur zbor, în loc de două sau trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.