O clădire istorică din centrul Timișoarei, devenită ruină, va fi reconstruită. Timișorenii...

O clădire istorică din centrul Timișoarei, devenită ruină, va fi reconstruită. Timișorenii pot trimite observații legate de PUZ

0
DISTRIBUIȚI

ruina eugeniu savoya

O clădire care a devenit o ruină, aflată pe str. Eugeniu de Savoya, chiar în centrul istoric al Timișoarei, va fi pusă în valoare. În acest moment, din imobilul aflat la nr. 16, au mai rămas în picioare doar arcadele din cărămidă. Se pare, însă, că proprietarul clădirii intenționează să o valorifice.

Astfel, recent, pe site-ul Primăriei Timișoara a fost publicat un anunț privind Planul Urbanistic Zonal „Restaurare și extindere construcție existentă S+P (ruină)”. Concret, investitorul dorește să realizeze o clădire în regim subsol, parter, două etaje și mansardă, pe două nivele, în care vor funcționa un restaurant, precum și spații comerciale.

Timișorenii pot trimite observații în scris legate de acest PUZ la Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii (cam.


12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail dezvoltareurbana@primariatm.ro, până la data 19 martie.

„Consultarea documentaţiei poate fi făcută la sediul administraţiei publice, Direcția Generală de Urbanism – Serviciul Certificări și Autorizări, cam. 213, în perioada 24.02.2020 – 19.03.2020, orele 08.30 – 10.30 (marti, miercuri, joi); şi 14.00 -16.00 (marţi – joi). Întâlnirea cu proiectantul va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Timișoara – Direcția Generală de Urbanism – cam. 213, în data de 10.03.2020, între orele 14.00 – 15.00”, a informat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.