Exhibiționist cu repetiție. Bărbat care se autosatisfăcea în văzul lumii, aproape de...

Exhibiționist cu repetiție. Bărbat care se autosatisfăcea în văzul lumii, aproape de Complexul Studențesc, amendat de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Tufișurile din zona campusului universitar sunt pentru unii loc de… autosatisfacere. Un bărbat din Timișoara a fost prins de polițiștii locali și tras la răspundere pentru gesturile sale obscene, care provoacă disconfortul cetățenilor.

În urma sesizărilor primite, agenții locali de poliție s-au deplasat în zona campusului universitar, pentru a-l „domoli” pe exhibiționist.


Bărbatul în vârstă de 60 de ani, domiciliat în Timișoara, a fost prins în spatele stației STPT, la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Cluj, duminică, în jurul orei 17.15, când se masturba în tufișurile din apropierea prăculețului.

Nu este la prima abatere. În urmă cu aproximativ două săptămâni a mai fost prins într-o postură asemănătoare. De această dată, polițiștii locali au procedat la predarea celui în cauză polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri prevăzută de articolul 375 din Codul Penal, în care se specifică faptul că reprezintă infracțiune fapta persoanei care în public săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.