Oportunitățile de afaceri dintre România și Serbia, mai bine promovate. O nouă...

Oportunitățile de afaceri dintre România și Serbia, mai bine promovate. O nouă organizație și-a deschis porțile la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

camera de diplomatie comerciala cu serbia

Relațiile dintre România și Serbia pe mai multe domenii vor putea fi mai bine dezvoltate, începând de astăzi. Asta pentru că la Timișoara a fost deschisă Camera de Diplomație Comercială cu Republica Serbia, un ONG care își propune să promoveze relațiile economice și comerciale dintre cele două țări vecine, precum și colaborarea în domenii ca turismul, agricultura, cercetarea științifică, sănătatea, telecomunicațiile, proprietatea intelectuală și protecția consumatorilor.

„Camera de Diplomație Comercială cu Republica Serbia a apărut din necesitatea de a dezvolta relațiile româno-sârbe.


Am considerat că faptul că ni s-a oferit oportunitatea aceasta este o provocare și cunoscându-i foarte bine pe frații noștri de dincolo, putem să facem lucruri frumoase și pentru ei, și pentru oamenii de afaceri și comunitatea română. Se pot îmbunătăți relațiile din punct de vedere economic, comercial, turism, educație. O să identificăm oportunitățile, o să identificăm necesitățile pentru a putea îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus“, a declarat Marina Rodica Mosulea, președintele Camerei de Diplomație Comercială cu Republica Serbia.

Printre obiectivele noului ONG se numără și realizarea unui program interactiv de târguri și expoziții în cele două țări, promovarea interactivă a unor oportunități de afaceri sau acordarea de consultanță de specialitate firmelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.