Deputat PSD, după căderea Guvernului Orban: „România se întoarce la normalitatea democratică”....

Deputat PSD, după căderea Guvernului Orban: „România se întoarce la normalitatea democratică”. Reacțiile parlamentarilor din Timiș

2
DISTRIBUIȚI

ludovic orban

Mai mulți parlamentari de Timiș au reacționat, astăzi, pe paginile lor de Facebook, după ce Guvernul Orban a fost demis, moțiunea de cenzură fiind votată de 261 de parlamentari.
Astfel, deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a precizat că „Orban și Guvernul său au plecat azi acasă! Alianța de conjunctură care nu a avut niciun program pentru români, ci doar a servit clientela politică a fost pulverizată în Parlament! România se întoarce la normalitatea democratică”.

De asemenea, senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi a susținut că votul de astăzi din Parlament „arată că a fost întemeiată temerea noastră că alegerea primarilor în două tururi e sacrificată pentru declanșarea alegerilor anticipate. Ar fi existat cu siguranță variante mai bune, dacă s-ar fi dorit. Problema putea fi rezolvată demult, încă din noiembrie 2019. Numai că partidele care aparțin vechii clase politice au ales, din păcate, în numele românilor. Și tot vechea clasă politică a decis, ignorând voința românilor și punând mai presus de orice bunăstarea baronilor locali, ca președinții de consilii județene să nu fie aleși în două tururi”.

Totodată, deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă a afirmat că astăzi am avut parte de un „jalnic spectacol al vechii clase politice în Parlament”.


„Astăzi a fost șmecheria iresponsabilă a lui Victor Ponta, veșnica combinatorică UDMR și PSD-ul în toată toxicitatea lui cu care ne-a otrăvit în acești ani. Mâine va fi cine știe ce altă alianță contra naturii, de USL reinventat, de amestec de acronime de partide de nimeni nu le mai știe care cum sunt”, a precizat Cătălin Drulă.

De asemenea, senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu consideră că românii vor sancționa PSD-ul. „Vom câștiga bătălia pentru România! Deja de mâine punem în mișcare strategia pe care o vom aplica până la alegerea unui nou Parlament, unul care să reflecte dorința cetățenilor așa cum a fost deja exprimată la alegerile europarlamentare și prezidențiale în 2019. Românii vor sancționa PSD, partidul care urăște democrația și alegerea primarilor în două tururi. Ce este certitudine: Ludovic Orban rămâne premier interimar, tot el va fi următoarea propunere de prim-ministru din partea PNL, nu vom susține alt Cabinet în afară de cel al PNL, intrăm în logica de anticipate. Sunt promisiunile PNL luate înainte de votul la moțiunea de cenzură. Vom încerca să ne asumăm deznodământul pe care ni-l dorim, adică alegeri anticipate”, a afirmat Alina Gorghiu.

2 COMENTARII

  1. Normalitate democratica (definita de partidul comunist, de hotii , criminalii , si nepotii lor numiti in functii) ? Sa fim serios, e suficient sa mergi pana in Ungaria sau Serbia apoi sa te uiti in jur la cei 30 de ani de “normalitate democratica” implementata de aceste minti sclipitoare care sunt la putere si nu vei avea nici cea mai mica ezitare sa iti faci bagajul SAU pui mana pe pusca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.