Patru pacienți cu suspiciune de coronavirus, internați la Spitalul de Boli Infecțioase...

Patru pacienți cu suspiciune de coronavirus, internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara UPDATE Suspiciunea nu se confirmă

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara in faliment solutie

Un număr de patru pacienți se află, în acest moment, internați în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, fiind suspecți că ar putea fi infectați cu coronavirus.

Potrivit reprezentanților unității medicale, este vorba de trei adulți și un copil, cărora urmează să li se facă testele necesare pentru coronavirus și de gripă.

Direcția de Sănătate Publică Timiș a informat, în această dimineață, că la nivelul județului nostru sunt izolate la domiciliu un număr de 162 de persoane.


Niciun locuitor din Timiș nu se află în carantină.

DSP Timiș a pus la dispoziție și un telverde pentru informații și sesizări privind situații epidemiologice – 0728 885 726.

UPDATE Testele efectuate au indicat că cele patru persoane testate nu au coronavirusul. Trei dintre acestea, două femei și copilul minor al unei dintre ele, au venit din Lombardia (Italia), iar a patra persoană testată este cetățean italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.