În Piața Unirii din Timișoara va apărea un automat de monede suvenir....

În Piața Unirii din Timișoara va apărea un automat de monede suvenir. Ce pași trebuie făcuți

0
DISTRIBUIȚI

Inițiativă inedită. În incinta Muzeului de Artă din Timișoara, aflat în Piața Unirii, ar urma să fie amplasat un automat de monede suvenir. În acest sens, ieri, în plenul Consiliului Județean Timiș a fost aprobat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea „inițierii procedurii de închiriere, prin licitație publică, a unui spațiu aflat în domeniul public al județului Timiș și în administrarea Muzeului de Artă Timișoara”.

Din documentația care însoțește proiectul de hotărâre aflăm că automatul de monede suvenir va fi amplasat pe o suprafață de un metru, care va fi scoasă la închiriere prin licitație publică, pentru o perioadă de cinci ani.


Prețul de pornire la licitație este de 125,83 lei/mp pe lună, la care se adaugă TVA.

„Inițiativa Muzeului de Artă, de a amplasa un automat de monede imprimate cu anumite imagini reprezentative pentru muzeu ar trebui preluată și de celelalte două muzee aflate în administrarea Consiliului Județean Timiș, respectiv Muzeul Satului Bănățean și Muzeul Banatului, mai ales că Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, iar aceste două obiective vor fi de interes”, a propus, în plen, Nicu Bitea, consilier județean PNL.

Călin Dobra, șeful CJ Timiș, a ținut să precizeze că instituția pe care a conduce a început deja să facă demersuri în acest sens.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.