Poate a cincea oară va fi cu noroc. Primăria Timișoara caută din...

Poate a cincea oară va fi cu noroc. Primăria Timișoara caută din nou un proiectant pentru a reabilita „Pasarela Îndrăgostiților”

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara încearcă pentru a cincea oară să găsească o firmă care să realizeze studiul de fezabilitate necesar reabilitării podul pietonal peste Bega, care leagă Parcul Copiilor de Parcul „Regina Maria” și Complexul Studențesc.

Primele patru licitații au fost anulate, după ce nu a fost depusă nicio ofertă, iar ieri a fost postat un nou anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.


Astfel, aflăm că pentru achiziționarea serviciilor de proiectare „SF Pasarela Îndrăgostiților (Parcul Copiilor)”, Primăria Timișoara este dispusă să plătească 60.000 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 13 aprilie, la ora 15.00.

Vă reamintim că intenția reprezentanților instituției este de a demola actuala pasarelă pietonală din Parcul Copiilor și de a construi alta în loc.

1 COMENTARIU

  1. jalnic, „primar” imputit. nu-ti iasa spaga, asa-i? si trebuie toti sa stam multumita tie la aberatie aia de intersectie „U” unde toti retardatii te lovesc pe trecere, pe verde, cand fac ei dreapta in graba. ruie, mobulache!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.