Președintele interimar al PSD a participat la Convenția Pro România: „Hai, treceți...

Președintele interimar al PSD a participat la Convenția Pro România: „Hai, treceți odată acasă”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un îndemn surprinzător membrilor Pro România, la Convenția Națională a partidului. Liderul PSD a făcut apel la o vorbă a mamei sale și a spus: „Hai, treceți odată acasă”. Ciolacu a fost huiduit când a spus că Mihai Tudose a fost un premier bun.

Președintele PSD a venit cu întârziere la Convenția Națională a Pro România, spunând că a fost într-o discuție cu colegii săi și cu un consultant. Acesta a avut o declarație surprinzătoare către reprezentanții Pro România, făcând apel la o vorbă pe care mama sa i-o spunea în copilărie.

„Dacă mă uit în primele bănci îmi văd prieteni, colegi de parlament, foști colegi din PSD și îmi vin în minte cuvintele mamei mele, când eu și frații mei mai întârziam pe afară și venea și ne spunea <Hai, treceți odată acasă>”, a spus Ciolacu, fiind aplaudat de asistență.

Acesta a mai spus că nu au fost tensiuni în biroul său, declarația fiind făcută în contextul în care surse politice au spus că Mihai Tudose și Claudiu Manda nu au fost de acord cu participarea lui Ciolacu la evenimentul Pro România.

Ciolacu a vorbit și despre faptul că anterior reprezentanților celor două partide nu li se dădea voie să vorbească.

„Cu adevărat suntem oameni politic, oameni maturi și dacă acum câteva luni aveam voie să vorbim, dar nu prea mult sau să încercăm să ținem anumite guverne dar mai pe furiș, mai pe ascunselea, (…), nu aveam voie nici să vorbim și dacă vorbeam eram trădători de țară, de neam, de partid, de orice.


CEX-ul era instrumentul și lucrurile erau ca și rezolvate. Se pare că am depășit cu toții aceste lucruri”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a fost huiduit când a spus că nu are o problemă să recunoască faptul că Mihai Tudose a fost un prim-ministru bun. Acesta le-a răspuns celor prezenți că le înțelege supărarea, după ce Tudose s-a întors la PSD.

„Chiar dacă spuneți așa, și vă înțeleg supărarea, chiar și de la Iași. Ați muncit ca Mihai Tudose să ajungă europarlamentar. Și eu am muncit pentru ca Corina Crețu să fie comisar european. Asta nu înseamnă că eu trebuie să trec pe lângă Corina Crețu să o huidui sau să o înjur. Ăsta este istoricul pe care trebuie să ni-l asumăm. Nu noi am fost conducătorii care ne-au învrăjbit”, a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că știe faptul că sunt colegi din PSD care nu vor o alianță cu Pro România, la fel cum mulți din Pro România nu vor o alianță cu PSD.

„Vă respect opinia și a dumneavostră și a colegilor mei și nu o pun înaintea unor ambiții ale mele sau a lui Victor Ponta”, a declarat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.