Primul centru de examinare Cambridge International din vestul țării se află la...

Primul centru de examinare Cambridge International din vestul țării se află la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

British International School of Timisoara este prima școală acreditată Cambridge și devine primul centru de examinare Cambridge International din vestul țării. Pe lângă prestigiul recunoscut la nivel global, această acreditare va oferi elevilor oportunitatea unică de a obține calificări internaționale. Astfel, elevii BIST vor avea posibilitatea de a-și construi un portofoliu academic solid, care-i va ajuta la admiterea în universități din România, dar și din întreaga lume.

„Suntem încântați să anunțăm că British International School of Timișoara se alătură comunității internaționale de școli certificate Cambridge și ne dorim să dezvoltăm o relație lungă și productivă.


Programele Cambridge îi vor ajuta pe elevi să facă față cu succes provocărilor contemporane și îi vor ajuta să dobândească abilitățile de care au nevoie pentru a reuși”, declară Christine Özden, Chief Executive, Cambridge Assessment International Education.

Inspecția Cambridge a pus accent pe valorile promovate de școală, procesul de management și conducere a școlii, calitatea procesului educațional, a predării și învățării, spațiile școlii și nivelul de echipare, procedurile si practicile care au in vedere dezvoltarea holistica a copiilor intr-un mediu sănătatos și sigur.

„Ne bucurăm că într-un interval relativ scurt, am reușit să obținem două certificări care plasează școala noastră pe harta internațională a școlilor de acest fel si în rândul instituțiilor de învățământ de elită din România, încă din primul an de funcționare. Aceste acreditări ne onorează, dar ne și determină, în același timp, să punem în continuare accentul pe dezvoltarea copiilor, prin metodele de învățare folosite și calitatea profesorilor din școala noastră ”, a declarat Ciprian Țiplea, directorul British International School of Timișoara.

British International School din Timișoara intenționează să dezvolte în continuare campusul actual, astfel încât capacitatea școlii să crească până la 840 de elevi. În acest moment, 270 de copii cu vârstele cuprinse între 4 și 14 ani studiază în campusul British International School of Timișoara din zona Aradului, capacitatea urmând să crească începând din anul școlar următor.

De altfel, școala a demarat procesul de reînscriere a elevilor existenți pentru anul școlar 2020-2021, urmând să anunțe publicului larg, în luna martie, procedura de înscriere pentru locurile rămase disponibile pentru anul școlar următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.