Proiectul Reșița Rocks a lansat o piesă nouă, alături de Ovidiu Anton...

Proiectul Reșița Rocks a lansat o piesă nouă, alături de Ovidiu Anton VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După o pauză creativă, proiectul Reșița Rocks lansează prin Universal Music România Digital Distribution single-ul „Never Let Go”, o colaborare cu Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2016 și liderul grupului Anton.

„Never Let Go” a fost interpretată în original de grupul reșițean Ramses, activ între anii 1990-1994, timp în care a obținut premii la aproape toate festivalurile la care a participat (premiul 2 la festivalul de la Bacău 1992, premiul 3 la festivalul SamRock 1992, premiul 2 la festivalul Posada 1992, premiul special pentru voce la festivalul SamRock 1993, acordat solistei Dana Borteanu). A trecut prin mai multe schimbări de componentă, cei mai importanți membri fiind însă Florin Mihart (voce, 1990-1992), Dana Borteanu (voce, 1992-1994), Sorin Bîrsan (chitară), Daniel Trotea (clape), Florin Mareș (bass) și Lucian Brăzdau (tobe).

La înregistrările noii versiuni au mai participat muzicienii Adi „Snake” Gambara (clape) și Sorin Bîrsan, chitaristul original al grupului Ramses (actualmente stabilit în Canada), care interpretează un solo fulminant.

Ovidiu Anton: „Am aflat acum ceva timp de Reșița Rocks din mediul online.


Bineînțeles, mi-a stârnit curiozitatea, dar în primul rând aprecierea pentru însăși inițiativa celor implicați în acest proiect. Că să conștientizăm unde suntem astăzi și să alegem către ce ne îndreptăm, eu cred că trebuie să ne cunoaștem trecutul. Mai mult decât atât, sunt convins că oamenii care au crescut cu muzica acelor ani vor fi încântați să o reasculte, iar cei care nu au auzit-o până acum poate vor avea o revelație sau măcar o referință în plus. Pentru mine a fost o experiență foarte frumoasă, am descoperit în acești artiști mult suflet pentru muzica rock și dragostea pentru ceea ce înseamnă acasă. Nu ai cum să nu respecți asta. Cu siguranță, Reșița Rocks!”

Proiectul Reșița Rocks a fost înființat în 2016 de către Toni Dijmărescu, Flavius Suciu și Adrian Nițulescu, ce și-au propus să promoveze muzică trupelor rock care au activat în Banatul Montan între anii ’80 și ’90. Cei trei locuiesc în țări diferite (România, Spania și Germania), înregistrările fiind efectuate separat și apoi mixate și masterizate de Flavius Suciu în studioul sau, DadiuStudio, aflat în localitatea spaniolă Alcossebre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.