Razie în Timișoara: zeci de amenzi date, în valoare totală de peste...

Razie în Timișoara: zeci de amenzi date, în valoare totală de peste 25.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

A fost razie în Timișoara, în weekendul recent încheiat. Oamenii legii au acționat pentru menținerea unui liniștii și siguranței publice și au aplicat, timp de două zile, amenzi totale în valoare de peste 26.000 de lei.

Sâmbătă, 15 februarie, polițiștii Secției 3 Timișoara au verificat 19 autovehicule și au legitimat 32 de persoane. În urma controalelor, au fost date 38 de amenzi. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 8.565 de lei.

Oamenii legii au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.


Au fost constatate două infracțiuni, fiind suspendat un permis de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Ieri, între orele 17.00 – 21.00, polițiștii Secției 4 Timișoara au acționat pentru îmbunătățirea climatului de siguranță civică, pentru prevenriea infracțiunilor și reducerea riscului accidentelor rutiere. Totodată, au fost luați la ochi cei urmăriți de lege și identificate persoanele predisupuse la comiterea de infracțiuni.

Au fost verificate 105 mașini, legitimate 154 de persoane și controlate șapte societăți comerciale. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 17.840 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării două permise de conducere și au retras patru de certificate de înmatriculare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.