Robu acceptă în PNL Timiș chiar și primari PSD, în ciuda unei...

Robu acceptă în PNL Timiș chiar și primari PSD, în ciuda unei decizii de la nivel național împotriva unor astfel de transferuri

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu pare să țină cont de hotărârile care se iau în cadrul conducerii centrale a PNL. Deputatul Ben Oni Ardelean a anunțat, recent, la Timișoara, că există o decizie a Biroului Național al PNL prin care nu sunt acceptate transferuri ale unor primari de la PSD.
Cu toate acestea, Nicolae Robu nu exclude varianta ca în PNL Timiș să vină și primari de la alte partide, inclusiv din PSD.

”O să vedeți, toate lucrurile la momentul potrivit. Noi nu analizăm pe nimeni din perspectiva aceasta, că e primar PSD.


Analizăm omul dornic să ni se alăture, să vedem cât de performant a fost în ceea ce a făcut, indiferent că e primar sau poate a făcut altceva, să vedem și de-a lungul timpului cum s-a poziționat față de PNL. Sunt mai multe criterii pe care le avem în vedere atunci când discutăm cu cei care doresc să ni se alăture. La momentul potrivit o să vă vorbim și despre asta, nu este momentul potrivit acum. Nu se transferă de la PSD către PNL, pot să vină independenți”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, liderul PNL Timiș a mai precizat că, în acest moment, toți primarii liberali din județ vor fi candidații din partea partidului pentru un nou mandat.

”Toți primarii actuali ai PNL au deja dată hotărâre de Birou Politic Județean în acest sens, vor fi candidați pentru un nou mandat. Toți primarii PNL vor să candideze pentru un nou mandat, la ora actuală. Au fost doi care au avut momente în care au spus că poate n-o să mai candideze, dar vom vedea, momentan sunt toți, unul mai are ezitări, dar are toată susținerea. Toți primarii liberali au făcut treabă bună, ca să fie limpede, dar unii mai greșesc în viață, și eu mai greșesc și nu trebuie să se supere cei despre care și eu spun că au greșit și ei. Cu toții greșim, ca să fie limpede, dar în PNL există foarte multă forță de a face lucruri bune pentru comunitate și s-a văzut și se vede ce au făcut primarii PNL fiecare în UAT-urile unde au fost învestiți cu încrederea și răspunderea de a fi primari și se va vedea și în continuare”, a detaliat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.