Robu, despre angajata Primăriei Timișoara pusă să-i țină 50 de minute telefonul...

Robu, despre angajata Primăriei Timișoara pusă să-i țină 50 de minute telefonul mobil: ” Nu a fost nimic umilitor”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă regretă situația

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a încercat, ieri, la Antena 3 să nege realitatea când a fost întrebat de imaginile publicate de PRESSALERT.ro în care o angajată a municipalității a fost obligată să țină telefonul mobil timp de 50 de minute după ce s-a rupt trepiedul pentru ca să fie transmisă live pe Facebook conferința de presă.

”Nu s-a întâmplat așa.


Dacă ne uităm pe imagini, vedem că telefonul stă pe stativ, numai că s-a rupt un știft în timpul conferinței de presă transmisă live și urmărită de mii de oameni de fiecare dată și atunci am rugat-o să țină degetul să nu mai alunece. Nu-l ține în mână nicio secundă. Atâta tot. Este asistenta mea la conferințele de presă din primărie”, a declarat Robu.

Primarul Timișoarei a explicat că ”actul de comunicare al unei instituții publice trebuie să se întâmple din respect pentru cetățeni și în interes public. Dacă urmăriți conferința de presă vedeți că am discutat numai subiecte serioase, dar aveți un corespondent care nu e jurnalist de fapt. Este de așa o joasă speță încât eu nu am ce să discut cu el… Nu fac nominalizări niciodată. Dacă se simte, îl privește. Nu vreau să fac jigniri prin nominalizare”.

Nicolae Robu a insistat că ”asistenta mea la conferință ar fi stat pe scaun, așa a  stat în picioare, o tânără. Nu a fost nimic umilitor și a stat pentru orice eventualitate dacă mai alunecă telefonul cum căzuse în cadrul conferinței. Este debutantă, are salariul mic”.

Întrabat dacă regretă cele petrecute, Robu a susținut că ”în niciun caz. Am atâtea lucruri importante de făcut și nu vreau să discutăm mai mult decât am discutat. Ne ocupăm de lucrurile serioase”.

3 COMENTARII

  1. Voi vedeți că acest individ are apucături și ieșiri de interlop, alooooooooo DNA??????? Noapte bună,……..
    Dictator este puțin spus, numai interlopii vorbesc la modul acesta……..??????? Dar poate va veni și ziua în care să aflăm că de fapt acest individ a fost capo de tutii capi…….?????????? Păcat că tinerii trebuie să ajungă să se înjoseasca pt bani de nimic zicem noi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.