Rock de școală veche la lansarea celui de-al doilea album Rockabil, la...

Rock de școală veche la lansarea celui de-al doilea album Rockabil, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Lansarea celui de-al doilea album al formației Rockabil, petrecută la sfârșitul săptămânii trecute în Manufactura, le-a adus melomanilor prezenți o seară agreabilă, în care muzica rock de factură „old school“ a fost la-nălțime.

Cele două reprize muzicale au fost deschise de către criticul muzical Mimo Obradov, iar printre cei care s-au aflat în public s-a numărat și realizatorul de emisiuni radio Bogdan Puriș.


Unele din cântecele incluse în albumul „Un cântec promis“ au avut parte de „povești“ cât se poate de interesante depănate de solistul Valentin Ivănescu sau de chitaristul Bujor Hariga, iar la una din piesele serii pe scenă alături de membrii formației a apărut și Andrei Comșa, fostul membru al trupei.

Alături de compozițiile proprii cei din Rockabil au „atacat“ și câteva melodii din seria oldies but goldies, printre care s-au numărat Lucille (The Dave Clark Five), I saw her standing there (The Beatles), Further on up the road ( piesa inclusă printre altele și în concertul The Last Waltz de The Band) sau nelispitul Red House (Jimi Hendrix). Aplauzele de final și entuziasmul manifestat de public după concert au demonstrat – dacă mai era nevoie – că cei de la Rockabil au „priză“ în rândul celor care degustă rock-ul old school.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.