S-a stabilit data de disputare a mult aşteptatului duel dintre ASU Politehnica...

S-a stabilit data de disputare a mult aşteptatului duel dintre ASU Politehnica şi Rapid. Meciul va avea loc pe „Dan Păltinişanu” UPDATE

0
DISTRIBUIȚI

Se ştie ziua şi ora de disputare a unuia dintre cele mai aşteptate meciuri ale inceputului de an in vestul ţării. Partida de Liga a II-a dintre ASU Politehnica şi Rapid Bucureşti se joacă duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. Un cadou de 1 martie pentru microbişti.

UPDATE Informaţia a fost publicată prima dată pe pagina de Facebook a giuleştenilor, care informau că jocul va avea loc la ora 11.30. Până la urmă a mai intervenit o modificare iar partida va începe în aceeaşi zi de duminică, dar cu jumătate de oră mai devreme, la ora clasică de „B” (11.00).

Meciul e foarte aşteptat şi de către galeria bucureşteană, infrăţită cu cea a susţinătorilor Politehnicii.


Rapid are mai intâi meci mâine, cu Turris Tr. Măgurele. Echipa pregătită de Daniel Pancu e mai bine clasată, fiind pe 3, cu 35 de puncte, iar dacă va câştiga impotriva echipei din Teleorman va urca pe loc promovabil direct.

ASU Poli, de cealaltă parte, a susţinut un amical, câştigat cu sârbii de la Zemun, căci au stat in prima etapă din 2020 prin retragerea celor de la Daco-Getica. Alb-violeţii au 31 de puncte şi au căzut pe 8 după disputatea partidelor de până acum din runda a 22-a. Totodată, elevii lui Tavi Benga vor avea un meci in minus faţă de majoritatea competitoarelor după această etapă.

Meciul de duminică, 1 martie, ora 11.00, va fi prima intâlnire directă intre cele două grupări in formula actuală, în Banat. „Rapidul nou” e nou promovat in B și s-a impus în tur cu 1-0.

Un alt meci de mare interes pentru zona vestică va fi sâmbătă, de la ora 11.00, la Arad pe „Motorul”. Liderul la zi, UTA, va da piept cu Ripensia, prima formaţie care a invins-o in acest campionat. Ambele partide sunt televizate de deţinătorul drepturilor TV (Digi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.