Sancțiuni pentru șoferii și firmele care murdăresc străzile din Timișoara FOTO

Sancțiuni pentru șoferii și firmele care murdăresc străzile din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Sancțiuni aspre pentru șoferii care murdăresc carosabilul din Timișoara, ieșind de pe șantiere nepăsători, fără să spele roțile autovehiculelor. În ultima săptămână, polițiștii locali au depistat șase astfel de cazuri în zone precum Circumvalațiunii, Torontalului sau Aradului.

Polițiștii locali au luat măsuri în cazul conducătorilor auto care ies din șantiere fără să spele roțile autovehiculelor, murdărind astfel șoselele, chiar și în zone mai centrale ale orașului.


Au fost aplicate șase sancțiuni – trei dintre ele către persoane fizice, iar alte trei pentru persoane juridice, în zonele Circumvalațiunii, Torontalului, Aradului și Pictor Zaicu.

 

Persoanele fizice au fost amendate cu câte 1.000 de lei fiecare, iar cele juridice 2.500 de lei fiecare, conform HCL 371/2007. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că murdărirea căilor publice ca urmare a activităților de încărcare-descărcare a mijloace de transport și neluarea măsurilor de asigurare a unei rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor și neluarea măsurilor necesare pentrui a preveni murdărirea căilor publice se sancționează cu amenzi de până la 1.000 lei pentru persoanele fizice și de până la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.