Scandal în PSD. Deputatul Dorel Căprar, atac la fostul ministru de Interne...

Scandal în PSD. Deputatul Dorel Căprar, atac la fostul ministru de Interne Mihai Fifor: „Tupeu oltenesc needucat”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Fifor, acuzându-și colegul de partid că amenință colegii „cu metode securiste și cu un tupeu oltenesc needucat” în perspectiva alegerilor pentru conducerea filialei, unde cei doi sunt candidați.

„Bună dimineața, dragii mei, arădenii mei! Chiar dacă unii colegi cu drept de vot sunt amenințați cu metode securiste și cu un tupeu oltenesc needucat, în ciuda tentativelor disperate de a prelua conducerea partidului, deși arădenii nu-i apreciază pe cei veniți de «afară» ca să facă legea după bunul lor plac, vineri, pe 7 februarie, la PSD ARAD, continuăm să luptăm pentru oameni și drepturile lor.


Avem maturitate, înțelepciune, onestitate, caracter, curaj și încredere. Dar NU avem șiretenie, tupeu, NU suntem meschini. SUNTEM APROAPE DE ARĂDENI, PENTRU ARĂDENI, NOI SUNTEM ARĂDENI!”, a scris Căprar pe contul său de Facebook.

Vă reamintim că Dorel Căprar este cercetat de către procurorii DNA Timișoara, în dosarul de corupție de la DRDP Timișoara și Vama Nădlac II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.