SCM Politehnica a remizat pe terenul campioanei Dinamo. Antrenorul Pero Milosevic a...

SCM Politehnica a remizat pe terenul campioanei Dinamo. Antrenorul Pero Milosevic a lipsit de pe banca alb-violeţilor

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a fost aproape de o surpriză frumoasă pe terenul liderului şi deţinătoarei la zi a titlului, Dinamo Bucureşti. Bănăţenii au condus şi cu patru goluri diferenţă, dar au fost egalaţi în cele din urmă, scor 23-23. Bănăţenii nu l-au avut pe bancă la acest meci pe tehnicianul muntenegrean Pero Milosevic, căruia i-ar fi lipsit o viză.

Alb-violeţii au făcut o primă repriză foarte bună la Bucureşti, graţie şi apărării.


Poli a condus cu 7-3 şi a avut tot patru goluri avantaj la pauză (12-8). În mitanul secund însă gazdele au recuperat treptat diferenţa. Portarul lui Dinamo, Saeid a parat nu mai puţin de cinci execuţii de la 7 metri în această repriză. Finalul a fost incadescent, ultimul gol a fost marcat cu aproape două minute înainte de final, cel de 23-23 al lui Asoltanei, dar niciuna dintre cele două rivale nu a reuşit să dea apoi lovitura decisivă.

În mod inedit timişorenii nu l-au avut azi pe bancă pe Pero Milosevic, conform oficialilor lui Poli antrenorul avea viza medicală expirată şi nu a dorit să rişte vreo sancţiune.

Pentru Poli acest punct nu are o foarte mare greutate în clasament, unde echipa rămâne deocamdată pe 8, cu 24 de puncte. Următorul joc va fi joi, 13 februarie, pe teren propriu, cu CSM Făgăraş.

SCM Politehnica (marcatori): Fenici 5 goluri, V. Milosevic 5, Șomlea 5, Marjanovic 3, Baican 2, Cîmpan 2, Babasafari 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.