SCM Timişoara, al doilea eşec în Top 6. „Leii” au încasat „suta”...

SCM Timişoara, al doilea eşec în Top 6. „Leii” au încasat „suta” de la Steaua înainte de turneul F4

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au înregistrat în această seară al doilea eşec din două meciuri în Grupa roşie – destinată celor mai bune echipe din campionatul intern. SCM Timişoara nu a reuşit să o prindă din urmă pe Steaua în fief-ul acesteia şi a cedat în final cu 82-100!

Primul sfert a fost și cel cu cele mai multe puncte în meci.


Steliștii au luat un avans de nouă puncte, dar timișorenii au reușit să egaleze la 22-22. Violeţii au strălucit la capitolul triţe la început, dar prima pătrime s-a încheiat cu gazdele în avantaj: 30-26.

La fel de strâns a fost şi cel de-al doilea sfert, dar tot roş-albaştrii au fost mai eficienţi şi şi-au dublat ecartul până la pauză: 56-48. În cel de-al treilea sfert bucureştenii s-au desprins pe tabelă. După un parţial de 7-0 s-a ajuns la +17 pentru Steaua. Misiunea înaintea sfertului final devenise deja aproape imposibilă. Jocul s-a reluat de la 57-75 şi nici ultimele zece minute nu au fost acontate de oaspeţi. Mai mult, amfitrionii au atins „suta” cu cinci secunde înainte de sunetul sirenei.

Radu Virna a fost coşgheterul partidei, cu 26 de puncte. Pentru SCM Timişoara principalul marcator a fost Troy Franklin jr. cu 20 de puncte. Ceilalţi realizatori ai „leilor” au fost: Brown 16 puncte, Pesakovic 16, Gorgermans 13, B. Popa 6, Dragoste 5, Komatina 4, Lazar 2.

SCM-ul are 21 de puncte şi ocupă ultimul loc, al 6-lea, în Top 6 al Ligii Naţionale. Pentru SCM Timişoara urmează „highlight-ul” sezonului mai mult ca sigur, turneul Final Four al Cupei României, unde urmează duminică, 9 februarie, să întâlnească în semifinale chiar gazda U-BT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.