Sean Norvis a lansat al doilea album cu o serie de invitați...

Sean Norvis a lansat al doilea album cu o serie de invitați speciali FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1186875495">

La sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara a avut loc un eveniment care a marcat lansarea celui de-al doilea material discografic semnat Sean Norvis, „United“. Alături de artistul timișorean, pe scena clubului Fratelli, s-au aflat Geo Da Silva, MC Steliano, Justine Berg, Andreea Ilie, Alexandra Mitroi, Denixe, Fabricio „El Latino”, Ciprian Ilie, Johnny Kui și Ada Luca.

„Pasiunea pentru muzică o aveam încă din liceu, eram fan Kai Tracid, Cosmic Gate,Tiesto și Paul Oakenfold. Mama mea a fost artistă de muzică populară, deci sigur am moștenit ceva de la ea. Un eveniment important a fost în 2011 la House Parade alături de MC Steliano și Anastasia Sandu. Atunci am lansat primelemele single-uri «Sentimiento», «Caliente» și «Nasty Gurl» semnate la un label din Germania. La acest album am lucrat aproximativ doi ani, mult mai intens începând cu luna martie a anului trecut. Albumul este cu influențe de dance, deephouse, tribal house, trance, future house si progressive house și conține 18 piese. Va fi disponibil în curând în toate magazinele digitale“, spune Sean Norvis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.