Seară cu hiturile legendarei formații Motorhead, la Timișoara FOTO

Seară cu hiturile legendarei formații Motorhead, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Legendarele piese ale formației Motorhead au răsunat la sfârșitul săptămânii trecute în clubul Capcana din Timișoara în cadrul concertului susținut de formația MotorAct din Sibiu.

Inițiat cu zece ani în urmă de către George Costinescu, proiectul MotorACT este un tribut unic in România adus legendarei trupe Motorhead. Printre piesele care au făcut deliciul spectatorilor în cele două reprize muzicale s-au numărat și „Iron Fist”, „Born to raise hell”, „Overkill” sau „Ace Of Spades”, dar și câteva melodii celebre pe care la rândul lor le-au cântat cei de la Motorhead, ca „Heroes” (David Bowie), „God Save The Queen” (Sex Pistols), „Hellraizer” (Ozzy Osbourne) sau „Breaking the Law” (Judas Priest). Recitalul formației alcătuite din George Costinescu, Luca Matioc și Mădălin Muntean a avut parte de un succes deosebit în rândul publicului.

„Am pornit acest proiect în 2010. Eram cu formația ACT și am zis să facem o pauză. Ne-am hotărât să facem un tribut band în timpul liber și spre surprinderea noastră primele concerte au ieșit foarte bine. Între timp am mai făcut pauze și am avut și schimbări de componență dar ne bucurăm că publicul ne-a primit bine oriunde ne-am dus. Prin 2012 managera trupei Mădălina le-a scris celor de la Motorhead. La început nu am primit răspuns, dar după o vreme am primit un răspuns de la managerul agenției de booking care se ocupa de Motorhead. I-am trimis două piese ale noastre și i-au plăcut așa că ne-a pus pe site-ul oficial Motorhead ca tribut oficial. A fost o mare onoare. La concertele noastre vin în multe cazuri oameni de 40 de ani, dar avem de multe ori și surprize, cum a fost de exemplu zilele trecute la Deva, unde cei aflați la concert aveau în jur de 18 ani, ca și chitaristul nostru. Nu am mai cântat în Timișoara din 2013 și facem asta din pasiune“, ne-a declarat solistul MotorACt, George Costinescu.

Foto: Anca Lungu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.