Seară de metal alternativ alături de trupa sârbească Void Inn, la Timișoara...

Seară de metal alternativ alături de trupa sârbească Void Inn, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia de metal alternativ Void Inn, originară din Serbia, va susţine un concert sâmbătă 8 februarie, de la ora 21, la Capcana.

Trupa a luat naştere acum zece ani, în Los Angeles, iar soundul lor poate fi descris ca un mix “între Alice in Chains cu varianta feminină a lui Danzig la voce, riffuri fioroase în stilul Black Sabbath, tempo-uri diverse, tonalităţi variate şi… multă culoare”. Cei doi membri fondatori sunt Jelena Vujanovic (voce) şi Sinisa Pejovic (chitară), care la acel moment tocmai încheiau studiile muzicale la Musicians Institute in Hollywood.

La sfârşitul anului 2011 trupa s-a mutat la Belgrad şi a fost completată cu apariţia altor muzicieni.


Alături de o serie de recitaluri susţinute în cluburi din Serbia, Void Inn a cântat în cadrul unor festivaluri importante ca Zajecar Guitar Festival, Exit Festival sau Lake Fest (Niksic). Muzicienii au susţinut, în 2017, un concert bine primit de public şi în cadrul celei de-a treia ediţii a Revolution Festival, eveniment care a avut loc în perioada 1- 3 iunie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.
Primul album al formației se numește „I can hope” și apare în 2016, fiind urmat de un turneu european. În martie 2019 trupa are onoarea să împartă scena cu David Ellefson, basistul trupei Megadeth, în Dusseldorf – Germania.

Pentru 2020 Void Inn anunță un nou album, ”End this Game”, care va fi lansat în prima parte a anului. Biletele pentru acest concert costă 15 lei și se pot achiziționa la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.