Ședință a comitetului de iarnă la Prefectura Timiș. Măsurile luate de autorități

Ședință a comitetului de iarnă la Prefectura Timiș. Măsurile luate de autorități

0
DISTRIBUIȚI

Problemele cauzate de codul galben de vânt puternic din ultimele ore au fost discutate, în această dimineață, în cadrul unei ședințe a comitetului de iarnă, convocată de prefectul județului Timiș, Liliana Oneț.

Astfel, potrivit reprezentanților Prefecturii Timiș, a reieșit că cele mai mari probleme sunt în alimentarea cu energie electrică din zonele Sânnicolau Mare, începând de ieri, Deta, Banloc și Făget, începând de la miezul nopții.

Conform Enel, în acest moment se acționează în toate zonele, iar unde au fost depistate avariile, acestea sunt în curs de remediere.


Totodată, potrivit Enel, în cursul acestei zile, clienții casnici vor fi realimentați cu energie electrică în tot județul.

”Prefectul județului Timiș a afirmat că este absolut necesar ca Enel să investească în rețele, având în vedere faptul că, la ora actuală, în județul Timiș sunt chiar mai multe avarii decât în județele în care vremea a fost mult mai rea”, a transmis Prefectura Timiș.

În ceea ce privește perioada imediat următoare, meteorologii au anunțat că temperaturile vor scădea semnificativ, iar în această noapte există pericolul apariției poleiului pe șosele. Astfel, prefectul județului Timiș a dispus să se ia măsurile necesare, dar și să se intervină pentru evitarea accidentelor.

De asemenea, Liliana Oneț a solicitat patrulări pentru identificarea persoanelor fără adăpost și transportul lor în locațiile special amenajate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.