Șeful CJ Timiș, la București pentru a susține centura de sud a...

Șeful CJ Timiș, la București pentru a susține centura de sud a Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că se află la București pentru a susține avizarea proiectului tehnic al variantei de ocolire Timișoara Sud. Șeful CJ Timiș nu a ratat ocazia de a-l rata pe primarul Nicolae Robu, pe motiv că se rezumă doar să facă sondaje pe Facebook despre acest proiect.

„Centura de Sud a Timișoarei a luat viteză.


Unii fac sondaje pe Facebook despre centura Timișoarei și vânează like-uri, iar alții fac ce trebuie ca acest proiect să devină realitate. Mă aflu din nou la București, de această dată în Consiliul tehnico-economic, din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Am venit ca să susțin avizarea proiectului tehnic al variantei de ocolire Timișoara Sud. Săptămâna viitoare, constructorul va depune documentația, însoțită de acest aviz, la Ministerul Transporturilor, ca să obțină autorizația de construcție”, a declarat Călin Dobra.

Șeful CJ Timiș a ținut să reamintească faptul că centura de sud a Timișoarei are o lungime de aproape 26 de kilometri, care va realiza legătura pe direcțiile Reșița – Voiteg – Timișoara, Serbia – Moravița – Deta – Timișoara și, mai departe, spre Arad, respectiv Lugoj, asigurând continuitatea drumului european E70, respectiv între DN59 și DN69.

„Traficul va fi fluidizat, TIR-urile scoase din oraș, iar gradul de poluare din Timișoara, în sfârșit, diminuat”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.