Seria de party-uri „Seara românească“ continuă la Timișoara cu un eveniment alături...

Seria de party-uri „Seara românească“ continuă la Timișoara cu un eveniment alături de Livio & Roby FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1734511823">

Seria de petreceri derulate sub genericul „Seara românească“ în clubul No Name a avut parte de un nou episod la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul căruia publicul amator de muzică electronică din Timișoara s-a distrat pe ritmurile propuse de Suciu, Motiv și Dan Maxim. Ca și în celelalte episoade ale acestei întâlniri sonore cu nume marcante ale scenei de party din țara noastră, distracția s-a derulat până la orele mici ale dimineții, iar seturile propuse de invitații evenimentului au reușit să emane o energie de zile mari.

Următorul episod din seria „Seara Românească“ îi va aducela Timișoara pe maeștrii Livio & Roby, care promit un alt eveniment de neratat pentru amatorii de petreceri. Livio & Roby au efectuat în luna februarie un turneu în Statele Unite ale Americii având seturi în Miami, Atlanta și New York. Seara românească alături de celebrii DJ va avea loc vineri, 6 martie, de la ora 23, la No Name, iar alături de ei vor mai mixa Albui și Axel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.