Soția lui Vasile Paraschiv, șoferul primarului Robu, angajată în Poliția Locală Timișoara...

Soția lui Vasile Paraschiv, șoferul primarului Robu, angajată în Poliția Locală Timișoara după un concurs cu o singură contracandidată

1
DISTRIBUIȚI

Livica Paraschiv, soția șoferului edilului-șef, a devenit consilier superior în Compartimentul Achiziții Publice din Poliția Locală Timișoara. Conform ziuadevest.ro, la concurs au fost doi candidați. Ambii au trecut proba scrisă, iar la interviu soția omului de încredere al primarului a obținut 86,66 de puncte, iar contracandidata 11,66.


Conform sursei citate, Livica Paraschiv a avut la examen o singură întrebare din specialitate, iar în comisia de examen nu a fost nici un specialist în domeniul achizițiilor publice.

Astfel, soții Paraschiv au devenit colegi de muncă, pentru că Vasile ocupă de mai mulți ani funcția de șef al Serviciului de Comunicare Prevenire și Dispecerat din cadrul Poliției Locale Timișoara, în timp ce soția era economist într-o altă societate aflată în subordinea primăriei.

Vă reamintim că Poliția Locală, de asemenea o instituție aflată în subordinea Primăriei Timișoara, este condusă din 2014 de Dorel Cojan, ca interimar, fără ca primăria să mai organizeze vreun concurs pentru post.

1 COMENTARIU

  1. Această primărie a capusat o Robu cu zeci de persoane și noi ne dorim o Românie normală……. Nu ei cei din PNL își doresc România lor,!!!!!!! Parcă asistam la un film cu mafioți unde ei au oameni în primărie, politie, parchet etc….
    Trebuie să vine un procuror cu mult curaj care să intre în toate structurile pt a face lumina…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.