Sute de amenzi pe zi și zeci de permise de conducere suspendate,...

Sute de amenzi pe zi și zeci de permise de conducere suspendate, în Timiș. Un tânăr care nu avea carnet a fost prins băut la volan

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș au acționat în trafic, în tot județul, timp de patru zile, în această săptămână. A plouat cu amenzi, fiind acordate aproape 200 pe zi, iar zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere. În Timișoara a fost depistat un tânăr care conducea băut și nici măcar nu avea carnet de conducere.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost tras pe dreapta ieri, 20 februarie.


A fost supus alcooltestului, iar valoarea rezultată a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificării în baza de date, oamenii legii au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În total, în perioada 17-20 februarie, polițiștii rutieri au acordat 774 de amenzi în trafic, iar cele mai multe le-au primit cei care au depășit limitele legale de viteză, nu mai puțin de 323, iar alți 121 au fost amendați pentru că nu au folosit centurile de siguranță. Cei mai puțin norocoși au rămas fără permisele de conducere. Și nu au fost puțin: 87 de carnete de șoferi au fost suspendate. De asemenea, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.